Lad os bryde tavsheden

Blog opslag

2 jun, 2020

Hvor er jeg glad for at få lov til at være med til at skrive på denne blog, for hvor er det svært at stå udefra og ikke vide hvad man skal/kan gøre for sine familiemedlemmer og venner, der ikke bare lige kan blive gravide. Se og føle den smerte de gennemlever, og alligevel næsten ikke turde vise glædesfølelser, når det lykkedes for dem, af bare frygt for at noget ikke går som det skal.

Hvor svært det er for os udefra, hvor svært er det så ikke for jer der står midt i det hele, som må smile og lade som om det nok skal gå. At dele ud af sin frustration, er ikke bare noget man gør i Danmark – og slet ikke herover i midt og vest Jylland hvor jeg er bosiddende. Det er bare ærgligt, for det giver snak bag ryggen, og snart er et fjer blevet til fem høns der flagrer rundt med sladder som ingen gavner.

Lad os være åbne, lad os fortælle, at vi kæmper, at der er gode dage og at der er dårlige dage, håbefulde dage og glædes dage. Og lad os hjælpe hinanden med at finde en vej og en måde, hvorpå vi kan fortælle dem vi møder på vores vej, hvad vi vil høre og hvilke råd vi bestemt ikke har brug for. Lad os hjælpe hinanden med at lette dette pres.

Jeg har valgt at lave min klinik hjemme i privaten, og har forsøgt at skabe en hyggelig atmosfære, så min klienter hurtigt kan føle sig afslappet.

Som RAB-registreret alternativ behandler, er jeg underlagt de samme retningslinjer for tavshedspligt som alle andre personer der arbejder med mennesker. Derfor kan I trygt dele jeres tanker og følelser omkring det at være i fertilitetsbehandling, hvordan det påvirker jeres forhold til hinanden, familien, venner og måske arbejdskammerater hvis I er tætte på dem. Der er masser af ro og nærvær hos mig og jeg sætter altid 2 timer af til jer, når I kommer.

Selvom jeg ikke har været uddannet zoneterapeut i en menneskealder, har jeg bl.a. deltaget i fertilitetskurser, og har i mine godt 20 år på arbejdsmarkedet som pædagog og lærer altid arbejdet med små og store mennesker – helst dem der har haft det svært, så mon ikke også der er lidt erfaring derfra jeg kan bruge i samværet med jer.

Jeg glæder mig til at se jer 😊

Du kan læse mere omkring Charlotte Boelskifte her

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Behandlingstilbudkalender

No event found!