LANG PAUSE + BRYLLUP + CORONAVIRUS

Blog opslag

Skrevet af Sandies-Verden

20 mar, 2021

Jeg beklager at der har været meget stille fra mig, men som overskriften siger, så har der været sket lidt af hvert siden mit sidste indlæg.

  • Først og fremmest gik vores første Reagensglas forsøg jo desværre ikke godt. Alle de befrugtede æg gik til, og der blev fundet DNA skader i min mands sæd, så vi fik at vide at vi skulle holde en pause på 3 måneder, hvor vi skulle lave livsstil ændring for at få de DNA skader væk til næste forsøg.

Min mand har været så sej, han har klaret hele livsstil ændringen så flot, trods vi har haft små korte perioder hvor det ikke gik så godt, på grund af jule måneden og vores bryllup som var fyldt med søde sager. Men ud over de undtagelser har han klaret det så sejt! Er super stolt af ham.

Vi valgte at forlænge pausen fra fertilitetsbehandling da de 3 måneder var gået, da vi i februar måned ramte ind i vores bryllup – ja vi blev nemlig gift den 14 Februar!

Coronakrisen havde ramt verdenen da vi blev gift, dog på daværende tidspunkt var det ikke nået Danmark endnu, så vi nåede heldigvis lige at få os et stort bryllup inden.

Få uger efter ramte coronavirussen Danmark, og desværre har Coronavirussen haft lukket de forskellige fertilitetsklinikker ned de sidste par måneder – så indtil videre har vi desværre ventet 6 måneder på at kunne komme i gang med næste forsøg – et halvt år, hvor er det vildt at det allerede er så længe siden vi var igennem vores aller første forsøg.

Men vores kære statsminister har heldigvis fået lukket stille og roligt op for fertilitetsklinikkerne igen, og det betyder at vi stille og roligt kan komme i gang igen.

Min kære mand var inde på klinikken torsdag i sidste uge, for at aflevere en ny sædprøve, som nu skal undersøges for om DNA-skaderne er faldet. Vi håber og beder om at den er faldet, så vores næste forsøg forhåbentlig kommer til at gå bedre.

Vi er spændte og glæder os meget, og håber på at vi kan nå i gang med næste forsøg inden sommerferien!

Kærlige tanker Sandie.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!