Lidt om os og hvordan det hele startede

Blog opslag

Skrevet af Sendbabystoev

5 feb, 2020

´´At vove er at tabe fodfæste en kort stund. Ikke at vove er at tabe sig selv´´ – Søren Kirkegaard

Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig at vejen til moderskabet skulle blive hård og svær, men jeg blev klogere. Jeg har altid været stor fan af at man skal bryde tabuer, for selvom man føler sig alene så er man aldrig alene. Men da min mand og jeg åbnede op for nogle i vores vennekreds om vores kamp blev vi mødt med udtalelser ´´ hvis i har så svært ved at få børn sammen hvorfor går i så ikke fra hinanden og får børn med andre´´ det gjorde at vi lukkede inde, vi ønskede ikke at tale åbent om det i flere år. Men nu er vi klar til at åbne op for vi ved at vi ikke er alene og andre går det samme igennem som os. Her på bloggen vil der blive skrevet om vores lange vej til forældreskabet og vil omhandle vægttab, spontane aborter, tanker, følelser og fertilitetsbehandling.

Vi søger tit tilflugt til havet, hvor vi forsøger at samle tankerne og finde roen og trøsten i at det nok skal blive vores tur at blive forældre en dag.

Vi håber i vil læse med på vores blog. De kærligste hilsner fra Sendbabystoev

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!