Lidt til jer – i den svære tid vi befinder os i.

Blog opslag

Skrevet af Trine Fagerskov

19 mar, 2020

Reklame

“Er din fertilitetsbehandling blevet udskudt på grund af myndighedernes forsøg på at bremse smittespredning af Corona-viruset?

Så oplever du måske endnu mere frustration og uro i tanker og krop end du plejer.

Yogalærer og lifecoach Trine Fagerskov har besluttet at give dig gratis adgang til tre af hendes videoer fra online kurset Holistisk Fertilitet.

Det er en video med fertilitetsfremmende yoga, en video med afstressende yoga og en video med beroligende vejrtrækningsøvelser. Så du kan få hjælp og støtte til at finde ro i en svær tid.

Du får adgang til materialet via hendes hjemmeside: www.trinefagerskov.dk

Du kan desuden få adgang til hele kurset Holistisk Fertilitet med stor rabat i denne tid. Du har nu. mulighed for at vælge at købe adgang til nogle få eller alle fire moduler på en gang. 
 

En af deltagerne på kurset udtaler:Det er et fantastisk forløb! Alle burde gøre det! Ikke mindst fordi du forkæler dig selv. Jeg glæder mig hver dag til at lave øvelserne.

Trine guider fantastisk godt! Hun fortæller, hvad man skal have fokus på i alle øvelserne, og hvordan man skal trække vejret! Så GODT! Jeg har virkelig nemt ved at tilgå det og komme igang.

Line, 33 år

Rigtig god fornøjelse!”

Kærlig hilsen

Trine

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Giveaway!

Giveaway!

Vidste du, at der er en masse, du selv kan gøre for at styrke din fertilitet og bevare livsglæden,...

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!