Line & Mads
Blog manager
Du er velkommen til at følge mig på de sociale medier og kommentere på mine blogindlæg, så vil jeg forsøge at svare dig på bedste vis.

Velkommen til min side

Vi hedder Line og Mads, vi er henholdsvis 33 og 31 år. Var har været kærester siden sommeren 2010, vi har været i behandling siden 2014. Vores udfordringer er først og fremmest at Mads har meget nedsat sædkvalitet.

Vi har først været igennem 9 måneders udredning på Rigshospitalets Vækst & Reproduktion i 2014/2015, hvor der har været fokus på Mads og hans testikler, han blev scannet, testet på alle mulige måder, fik lavet testikel biopsier m.m.

Vi har igennem tiden, 2015-2017, været igennem, to ICSI med mads sæd, en IVF med donorsæd, en ICSI med donorsæd. Første ICSI med Mads sæd gav oplægning og ICSI med donor gav oplægning. Men indtil nu er det ikke lykkedes os at komme videre. Jeg har derudover fået fjernet højre æggeleder.

Denne blog bliver indlæg fra os begge to i fælles regi og tanker fra os hver især. Lige nu holder vi pause, en lang pause. Vores indlæg vil derfor blive vores historie igennem tiden; ufrivillig barnløs, forskellige behandlinger, samtaler med læger, støtten fra og til hinanden, når familien og vennerne omkring os får børn, depression, stress, mande tanker og kvinde tanker og meget mere.

Line & Mads

Velkommen til vores blog side.

Her kan du følge vores kamp for ønskebarnet.

Side 1 af 2

Pin It on Pinterest