Lykke og dårlig samvittighed

Blog opslag

Skrevet af Johanne Gottlieb

27 jun, 2021

Det her indlæg har om noget været endnu sværere at skrive, end det foregående. Jeg sidder på den ene side næsten med dårlig samvittighed, men på den anden i en ekstremt lykkerus.

Ægudtagningen gik godt. Faktisk gik den rigtig godt. De fik 8 æg ud, hvor 4 blev til noget. Jeg fik sat 1 op og 3 blev lagt på frost. Derefter var den forfærdelige ventetid. 14 dage, hvor der ingen graviditets symptomer var overhovedet. Så jeg havde forberedt mig på et negativt svar. Men da svaret kom, var den god nok. Det lille æg havde sat sig fast, og spirer nu inde i mig. Jeg er lykkelig.

Men samtidig er jeg fyldt op af dårlig samvittighed og frygt. Frygt for, at der når at gå noget galt. Dårlig samvittighed overfor alle, som jeg ved kæmper en indædt kamp. Hvordan kan jeg overhovedet tillade mig at snakke med om, at fertilitetsbehandling er hårdt, når jeg har været så heldig, at trods slem endometriose, har lykkes at blive gravid i første forsøg, to gange.

Men frygten bliver mindre og mindre jo længere hen jeg kommer, og når jeg ser, at den lille dreng, der melder sin ankomst i slut november har det godt 🙏🏻

1 Kommentar

  1. Jane

    Tak for at du skriver. Jeg skal have lagt æg op på torsdag og trængte til at blive mindet om at det også kan gå godt.
    Jeg håber alt går godt og at du nyder din lykke.

    Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Ventetiden er over

Ventetiden er over

Svaret kom to dage før juleaften. En opringning flere timer før ventet. En opringning der vil...

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!