VELKOMMEN TILMin Side

LYKKEN I LEJRE

Blog manager

Jeg hedder Anne og jeg er gift med Jonas. Vi er forældre til labradoodlen Bobbi, som er knapt et år gammel. Vi flyttede fra Vesterbro til Lejre for godt et år siden og elsker at bo i naturen. Byen får vi begge stadig masser af, da vi begge arbejder i København. Vi kæmper for at blive forældre, hvilket er benhårdt, men forhåbentlig det hele værd. Da jeg har følt mig meget ensom i vores kamp for at blive gravide har jeg startet en blog – www.lykkenilejre.dk – hvor jeg skriver om livet som ufrivillig barnløs, men også om at bo i Lejre og ikke mindst finde lykken i livet, men vi venter.

Velkommen til mine blogindlæg og god læselyst.

MineBlogposts

KNUSTE DRØMME

KNUSTE DRØMME

Den her gang skulle det være – det var vi begge fuldstændig sikre på. Jeg følte mig optimistisk,...

læs mere

Sædbanker