Malene Storm PoulterBehandler

Fertilista

Behandler

Fertilista v. Malene Storm Poulter

Mellemvang 13
2970 Hørsholm

malene@fertilista.dk
20 92 09 81

Følg mig på de sociale medier

Hej, og rigtigt hjerteligt velkommen til min side her på fertilitetsliv!

Er du uforklarligt barnløs eller lider du af hormonelle ubalancer? Så kan jeg hjælpe dig med at rebalancere kroppen helt naturligt, blandt andet gennem revitalisering af din livmor og ved at optimere din krops funktioner helt ned på celle-niveau.

Hvis du synes det er en jungle at finde rundt i de forskellige kosttilskud, behandlingstilbud og hvilken livsstil, der kan bringe dig nærmere en mere optimal balance og forbedret fertilitet, ja, så er du kommet til det helt rigtige sted!

Jeg hjælper dig med at dykke et spadestik dybere i din kropshistorik og vha. håranalyse kigger vi på din mineralbalance, der er en vigtig indikator for, om du eventuelt kan have underliggende ubalancer og inflammation, som står i vejen for en positiv test.

Vi kigger på hele billedet, og sammen finder vi de store og små sten, der kan være i din vej mod en sund graviditet. Med baggrund i det vi finder, får du redskaberne til at optimere din mineralbalance, øge ægkvaliteten og revitalisere din livmor.

Hos mig er der ingen af dine tanker eller følelser i forbindelse med din krop og fertilitet, der kan overraske. Jeg ved godt, hvor hårdt det kan være at kæmpe med fertiliteten, og kender den rutsjebanetur du er på lige nu. Jeg var selv var ufrivilligt barnløs i 2 år, før jeg fandt den manglende brik, ændrede strategien og en smuk forårsdag i 2013 fik min første positive test nogensinde.

Den dag blev det min personlige mission i livet at lære så meget jeg kunne om fertilitet, og informere andre kvinder i den samme situation om de muligheder de har, for at forbedre fertiliteten naturligt – og komme helt i mål med projekt baby.

Hvis du kan stå af fertilitets-rutsjebanen med den positive test i hånden tidligere end du ellers havde mulighed for, så er mit mål nået. – Det er al arbejdet værd!

Jeg ville selvfølgeligt ønske jeg kunne give dig en 100% garanti for at du bliver gravid, men det er der desværre ingen der kan. Jeg kan til gengæld garantere at din fertilitet forbedres og at du også får nogle enkle redskaber til at tackle den følelsesmæssige stress i din hverdag.

Jeg kan også love dig, at selvom du føler du allerede har tømt internettet for viden og føler du har gjort ALT, så er der stadig ting du kan ændre, der kan forbedre din fertilitet markant.

Ring eller skriv til mig i dag, jeg svarer altid gerne på spørgsmål om mine metoder – og om kvinders fertilitet generelt.

Med de bedste ønsker og håb for din fertilitetsrejse.

 

mineBlogposts

De 2 enkle fertilitetsråd, som ALLE kvinder bør kende!

De 2 enkle fertilitetsråd, som ALLE kvinder bør kende!

– Kan du holde på en hemmelighed?
…Okay! Så tør jeg nemlig godt give dig lidt af min ’secret sauce’, når jeg arbejder med forbedring af fertiliteten! Der er især to vigtige huller i din ‘fertilitetsspand’, som det kan være smart at få lappet først!

læs mere