Malle
Blog manager
Følg mig på de sociale medier

Velkommen til min side

Jeg er 28 år, jeg er forlovet med T på 44 år. Vi har været sammen i 4 år.

I februar 2015 kom jeg til en dygtig gynækolog, som gav mig diagnosen PCO. Samme gynækolog, som jeg nu er i behandling hos. 

Han var dog positiv, og sagde at jeg ikke har det i en slem grad. Henvisningen blev lavet i februar 2017 og i april 2017, var jeg til første samtale, og startede op i behandling med det samme. 

Vi er i behandling hos en sindssygt dygtig privatpraktiserende gynækolog med mange, mange års erfaring. Han er det rareste mennesker, han er dybt professionel og ordentlig, og jeg er helt ind i hjertet bare så taknemmelig for ham. 

I skrivende stund er vi i gang med vores 6. Forsøg. De første 2 forsøg blev afbrudt, da jeg ikke reagerede på behandlingen – overhovedet. Så aktuelt har vi 3 gennemførte IUI forsøg i bagagen.

Så indtil nu har vores fertilitetsliv varet lige så længe, som vi har kendt hinanden. Med pause selvfølgelig. Vi har hele vores liv linet op til baby/familie. Vi ved hvad barnet skal hedde – uanset køn – vi venter bare på dig, lille baby og du er allerede mere elsket end nogen aner. 

De bedste hilsner 

Malle 

 

MALLE

Velkommen til min blog side.

Her kan du følge vores kamp for ønskebarnet.

Side 1 af 3

Pin It on Pinterest