Mandlig fertilitetProdukter

Hos Fertilitetsliv.dk ønsker vi at gøre det så nemt for jer, så derfor har vi samlet de produkter som vi forestiller os kan gøre jeres fertilitetsrejse lidt nemmere.

ExSeed Hjemme Sædtest

ExSeed Hjemme Sædtest – nemt, sikkert, præcist og helt privat!

Denne sædtest er en helt ny og unik generation af hjemme test til analyse af sædkvaliteten via mobilen. ExSeed Health giver mænd mulighed for at teste sædkvaliteten nemt, sikkert, præcist og helt privat. Få en kvantitativ sædanalyse med over 95% nøjagtighed som ved en fertilitetsklinik.
Brug koden FERTLIV og få 20% rabat på Exseed testpakken som indeholder 5 sædtests.

ExSeed Kogebog

Sunde og fertilitetsfremmende madopskrifter er samlet i ExSeed’s kogebog hvor man også kan få gode råd om sunde snacks og fertilitetssmoothies. Bliv inspireret og klogere på hvordan du nemt kan skabe en sund madplan med ExSeed.

90 dages Online Bootcamp

Denne fertilitets Bootcamp på 90 dage er til dig der ønsker at forbedre din livsstil og sædkvalitet igennem et online forløb hvor du bliver guidet igennem de livsstilsfaktorer der har indflydelse på netop din fertilitet. Forløbet inkluderer en fertilitetsrapport, ExSeed kogebogen samt adgang til online videomateriale med personlig rådgivning.

90 dages Personlig Coaching Livsstilsforløb

Som mand kan man spille en aktiv for at forbedre chancerne for graviditet – både naturligt og ved fertilitetsbehandling.  ExSeed tilbyder et forløb med personlig coach hvor man igennem 3 måneder kan forbedre sin fertilitet igennem konkret og individuel rådgivning, støtte samt opfølgning. Dette livsstilsforløb inkluderer alt hvad man som mand har brug for at vide for at leve sundere og øge sin fertilitet. Se mere på ExSeed’s hjemside.

ExSeed Kosttilskud

ExSeed Multi indeholder alle de vigtige næringsstoffer, der er bevist at understøtte din krops naturlige reproduktive sundhed. Det er et kosttilskud som er sammensat specifikt til at hjælpe de mænd som gerne vil have børn. Opskriften er lavet af fertilitetsspecialister og produktet er sammensat af rene ingredienser og er uden unødvendige fyldstoffer.

Kosttilskuddet indeholder vitaminer, mineraler og antioxidanter i afvejede og nøjagtige doser med henblik på at forbedre sædcellers bevægelighed, DNA-struktur og koncentration i en sædprøve.