MAYBE BABY NOT

Blog manager
Jeg vil også gerne kunne sætte ansigt på dig. Du må derfor meget gerne besøge mig på de sociale medier og skrive en hilsen, så bliver jeg meget glad.

Velkommen til min side

Mit navn er Natasia, jeg er 31 år og er bosat i København.   

Min mand og jeg har altid vidst at vi skulle have børn. Vi giftede os først, men børn har altid været højst på vores liste over det vi helst ville.  Jeg er dog født med lav ægreserve, hvilket betyder at jeg simpelthen ikke har særlig mange æg.  

Vi lever i nuet og prøver at få det bedste ud af de ting vi har kontrol over – altså alt andet end projekt baby. 

Min mand har stadig håb for os – jeg er desværre gået hen og blevet lidt mere negativ omkring hele projektet, fordi jeg er træt….. Bare træt. Jeg skal have motivation igen, hvorfor jeg er så glad for at vi kan inspirere og motivere hinanden herinde på sitet. Dette er min beretning om når livet gør ondt.  

MAYBE BABY NOT

Velkommen til min blog side.

Her kan du følge vores kamp for ønskebarnet.

Side 1 af 2

Pin It on Pinterest