Mig og min krop i fokus

Blog opslag

Skrevet af Blastocysten

7 mar, 2021

Jeg sluttede mit sidste indlæg af med at fortælle, at jeg havde gjort noget godt for mig selv og jeg ville fortælle om det i næste indlæg.
Så her kommer det…..

Jeg så, tilbage i oktober, en reklame her på fertilitetsliv.dk, for et webinar med fertilista.dk.
Jeg kan ikke huske det præcise navn på webinaret, men det var noget omkring, hvordan man bedst muligt optimerer sin fertilitet og ægkvalitet. Mine tanker omkring det var nok sådan lidt, ja ja det har jeg hørt før, men jeg valgte alligevel at deltage. Den beslutning er jeg SÅ glad for i dag.
Selve webinaret gav mig noget information omkring kosttilskud o.lign, ting jeg kunne forholde mig til. Men Malene (fertilista.dk) og hendes personlighed fangede mig. Hun var rolig og havde ikke den der “køb mit produkt og du er gravid om en måned”-attitude. Jeg havde efterfølgende, en 30 minutters gratis uforpligtende samtale med Malene, og derefter startede mit eventyr.

Jeg valgte at købe et forløb hos Malene, da jeg følte, at der var kommunikation begge veje, og at jeg ikke bare fik trukket en masse ned over hovedet.

Vi startede med en vitamin/mineral analyse for at se, hvordan det stod til i min krop. Da svaret kom, blev jeg noget overrasket over, hvor meget ubalance, jeg egentlig bar rundt på. Jeg vil ikke gå i detaljer, da jeg tænker, at det bliver lidt kedeligt. Vi havde en god online session, hvor vi snakkede om, hvad jeg kunne gøre for at få kroppen i balance. Malene havde lavet, en fin plan til mig med de rette kosttilskud og vitaminer. Vi snakkede om kost, og også der fik jeg en fin guideline. Derudover snakkede vi om, hvordan jeg kunne optimere min søvn, så jeg forhåbentlig på sigt, igen kunne sove igennem om natten.

Vi har nu haft 3 online sessioner, hvor der hver gang er blevet tilføjet lidt, så det har været overskueligt at arbejde med.

Og hvor står jeg så nu, her 2 måneder inde i forløbet ??

Jeg sover igennem 9,5 ud af 10 nætter, altså 7-8 timers søvn i streg. Det var en sjældenhed for mig før, jeg vågnede 3-4 gange hver nat, og havde svært ved at falde i søvn igen.

Min cyklus har altid været lang, et sted mellem 36 og 50 dage, når ikke behandlingshormonerne har styret den. Min nuværende cyklus, var på 30 dage, det er ikke sket før.

Hovedpine havde jeg et par gange om ugen, og da jeg her den anden dag blev ramt, indså jeg, at jeg ikke havde været ramt i over en måned.

Jeg er gladere og har mere energi, det siger M i hvertfald.

Og min egen KÆMPE-sejr er, at jeg har lagt Pepsi max på hylden. Jeg drak 1,5-2 L dagligt, nu drikker jeg max 1 dåse om ugen. Jeg troede ikke, at det kunne lade sig gøre.

INTET er forbudt hos Malene, så man får ikke skideballer og står til regnskab. Malenes strategi er, at så længe man gør det bedste man kan så arbejder man mod det rigtige. Jeg er vild med den metode, og det er nok derfor, at jeg har så meget gå-på-mod og overskud til at forsætte.

Der er intet reklame eller betalt samarbejde i det jeg skriver, det er bare min gode erfaring jeg deler. Og jeg glæder mig til at forsætte mit forløb, og se hvor det tager mig hen.

2 Kommentarer

 1. Rikke

  Kære S.
  Jeg har netop læst din blog og tårerne triller.
  Jeg var ikke igennem det samme som dig, men har også været i fertilitetsbehandling, og jeg kan stadig genkalde mig følelserne af sorg og skuffelse når man endnu en gang står med et negativt svar.
  Jeg ønsker jer alt det bedste og krydser fingre for at I får det positive svar ❤️
  Jeg glæder mig til at læse mere om hvad kosten betyder for din fertilitet.

  Svar
  • Blastocysten

   Hej Rikke.
   Tak for din hilsen, det betyder meget.
   Der er desværre ingen graviditet endnu, men skriver snart et opfølgende indlæg.

   Hilsen S

   Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!