Min gave til 3 single kvinder

Blog opslag

Skrevet af Solomor Coach

4 okt, 2020

Kære kommende solomor

De sidste 2 år har jeg hjulpet single kvinder der overvejer at blive solomødre med at skabe et stærkt og harmonisk mindset omkring det kommende familieliv.

Grundlaget for min virksomhed, The mamma choice, kom som en naturlig konsekvens af mit egen beslutning om at blive selvvalgt solomor, til mine tvillingepiger. Det at skulle være solomor til to små dejlige piger, var forbundet med en blanding af frygt, fordi jeg ikke anede, hvad jeg kastede mig ud i, samt en smerte ved ikke at lykkedes med at indgå i en helt almindelig familierelation. Disse følelser satte gang i en stor personlig udviklingsproces og har blandt andet ført til, at jeg har uddannet mig til kærlighedsmønster coach og solomormentor indenfor de seneste år. Jeg ville ganske enkelt ønske, at jeg havde haft en person, som mig selv at søge rådgivning og vejledning hos, da jeg var i gang med min proces.

I de sidste to år har jeg kørt min virksomhed ved siden af mit lederjob. Samtidig har jeg investeret massivt i min egen udvikling og videreuddannelse. Jeg har brugt uendelig timer på at udvide min egen bevidsthed og kompetencer.

Efter mange overvejelser er jeg nået til den erkendelse, at livet er for kort til ikke at gå “all-in” og forfølge mine drømme, så jeg har taget en livsændrende beslutning – det faste lederjob blev taberen, og min hjerte business er vinderen. Fra 1/10 2020 blev jeg fuldtidsselvstændig.

Det skal fejres, så derfor leder jeg efter 3 single kvinder, der overvejer solomoderskab eller som i gang med fertilitetsbehandlingen. Jeg vil tilbyde et 3 måneders intensiv 1:1 forløb, for at hjælpe disse tre kvinder med skabe et stærkt og harmonisk mindset, så de står bedre rustet til et af deres livs vigtigste beslutninger og til det fremtidige familieliv.

Forløbets pris er 9000 kr., men det er mig der giver.

Kærlig hilsner fra Tanja Neergaard
E-mail: tanja@themammachoice.dk
Tlf.  30 52 68 96
Web. www.themammachoice.dk

Annonce

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Beskeden

Beskeden

Starten på en lang rejse Min fertilitet skal undersøges i Sverige. Jeg skal have taget blodprøver...

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!