Miraklernes tid er ikke forbi!

Blog opslag

Skrevet af Mia Jensen

3 okt, 2018

Først og fremmest vil jeg beklage til alle der har fulgt vores kamp, og mine blogindlæg at det er så længe siden, at jeg har været aktiv herinde.

Nogle gange opstår der situationer i ens liv, hvor man har brug for at trække stikket.

Ganske kort fortalt blev jeg syg af vores første behandlingsforsøg i kampen for en søskende til Malte, og energien til at skrive forsvandt.

Et gammelt ordsprog siger: ”At alt godt kommer til dem der venter”. Jeg ved nu ikke helt hvad jeg skal mene om dette?! Vi ventede 4 år på Malte, hvilket i sig selv var alt for lang tid….. –  men hvad er tid egentlig? –hvad betyder det at vente længe, når det man venter på er mere ønsket end noget andet?!

Onsdag den 13. juni 2018, fik jeg langt om længe efter 14 LANGE dages venten svar på graviditets-blodprøve (HCG). Vi havde fået lagt 1 meget flot blastocyst tilbage 14 dage forinden, og jeg havde selv en lille ”mistanke” om, at jeg muligvis var gravid.

Jeg turde dog ikke helt give mig hen i håbet, da vi før har oplevet en positiv blodprøve, men som desværre endte i en ufrivillig abort.

”Mia, din HCG er meget flot”!!! Det var ordene fra lægen, der skulle overrække mig svaret på blodprøven forinden en scanning af mit underliv, grundet overstimulering.

Skulle vi virkelig være forældre igen?! Turde vi lade det spinkle håb spire?!

Den 21. juni viste en scanning, at der var en blommesæk, men på dette tidspunkt ikke noget foster at se.

Jordmoderen var dog overbevidst om, at jeg blot ikke var så langt henne som jeg selv forventede. Det kunne være at ægget først havde sat sig fast nogle dage senere end forventet.

En ny scanning 5 dage senere skulle vise sig, at ændre vores liv for altid…. ”Jeg ved ikke om I kan se det samme som jeg, men der er 2”!!!!

TVILLINGER!

Status fra os nu er, at vi venter enæggede tvillingedrenge. Ikke nok med at blastocyst ægget havde sat sig fast, så havde det også delt sig videre til 2 fostre. Jeg er nu over halvvejs, og slut januar kommer vores drenge ud til os.

Miraklernes tid er altså ikke forbi, og heldigvis for det!

TAK af hjertet til alle der har fulgt min familie og jeg. Nu begynder en helt ny tilværelse herhjemme, og vi glæder os.

Kærlig hilsen Mia

1 Kommentar

  1. Nynne

    Fantastisk Mia!!! Har altid ønsket mig tvillinger – Tanken omkring, at ens graviditetstøj startede i størrelse “9 måneder henne” må være fantastisk.

    Jeg er virkelig glad på jeres vegne! Husk dog også på, at fastelavnskostumer er det bedste
    … eller det er de i hvert fald lige indtil dine tvillinger ikke længere synes, det er sjovt at være klædt ud som matchende par eller helt ens karakterer 🙂

    Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

12. gang må da være lykkens gang!?

12. gang må da være lykkens gang!?

Over en måneds benhårdt arbejde har resulteret i ét skud i bøssen. Det virker så uretfærdigt, men det er jo efterhånden det overordnede tema i alt dette. Det er ægoplægning nummer 12 for vores vedkommende. Jeg kniber en tåre ved tanken om, at vi 11 gange før har siddet i samme situation, fulde af håb – men stadig ikke har fået vores barn.

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!