Mislykket forsøg vol 3

Blog opslag

Skrevet af MisseK

31 maj, 2019

Vi har nu været igennem 2 mislykkedes forsøg. Man har kun 3 betalte forsøg i det offentlige, så nu synes jeg søreme det snerper til. Heldigvis viser det sig at fordi vi aldrig nåede til at få lagt æg tilbage, så tæller de ikke. Derudover var jeg med i et forskningsforsøg til at starte med, som har givet et ekstra forsøg. Vi har derfor 4 forsøg tilbage, heldigvis!

Efter vores andet forsøg er vi lidt betænklige ved at tilmelde os behandling med det samme, da vi overtager vores nye hus 1. december 2018. Det vil betyde at jeg ikke kan være med til at male mv. Men vi bliver enige om at tilmelde os, og det måske lønner sig at man ikke udelukkende fokusere på behandlingen.

Her i vores tredje forsøg skal vi i lang behandling i stedet for kort behandling som vi har været de andre gange. I lang behandling tilmelder man sig når man får menstruation, og så skal man scannes 21 dage efter. Vi tilmelder os således 11 dage efter jeg sidst fik lagt æg op. 21 dage efter bliver jeg scannet, alt er fint og vi starter behandling. I den lange behandling skal man først nedreguleres, altså ens egne hormoner skal nulstilles. Man bliver faktisk sat kunstigt i overgangsalderen. Dette foregår over 14 dage hvor man hver aften skal tage en sprøjte. Jeg bliver under denne nedregulering virkelig skidtmas, det føles som om jeg har århundredes influenza, og jeg tuder virkelig hele tiden. Derefter starter jeg op på hormoner, igen skal jeg have menopur og det er rart for det kender jeg fra sidst. Jeg tager nu to sprøjter hver aften og det er altså ikke særlig fedt. Men det går, for det skal det.

I starten af december bliver jeg scannet og den viser der er 8-9 folikler og ægudtagning bliver planlagt til den 12. december. Jeg forsøger at overtale klinikken til at lægge æg op igen på 2.dagen for jeg vil bare SÅ gerne prøve at have et æg op. Men de synes det er en dårlig idé og jeg overgiver mig til at ægget først kommer op på 5. dagen og så krydser vi virkelig fingre for at der denne gang er et æg at lægge op.

Til ægudtagningen kommer der 4 æg ud – hvilket jo har vist sig ikke at være synderligt imponerende. Så vi er rimelig nervøse. Men søreme om ikke der er et super fint æg der klarer den, og bliver lagt op den 17. december. Ægoplægning var hæslig! Man skal have fyldt blære til ægoplægning, mens de så star og trykker en scanner ned i  maven samtidig med de roder inde i livmoderen. Det var sindssygt ubehageligt. Bagefter var jeg lettet, og selvom jeg havde mest lyst til at ligge mig hjem med stængerne i vejret lykkedes det mig at leve rimelig normalt, trods jeg stadig får hormoner og er virkleig nervøs.

Egentlig har jeg hele tiden haft det sådan at når jeg får lagt æg op, så bum så er jeg gravid. Så hvorfor i alverden skulle jeg ikke blive det? Man tager et befrugtet æg og ligger op i livmoderen, ergo må man blive gravid. Sådan var det i mit hoved J Men endnu engang tog jeg fejl. Allerede 8 dage efter jeg havde fået lagt æg op, kom min menstruation og så stod vi med vores 3. mislykkedes forsøg den 28. december 2018. Happy Newyear eller noget!

Da den værste skuffelse har lagt sig over det heller ikke lykkedes denne gang, glæder jeg mig over at vi denne gang trods alt fik lagt æg op. Og at jeg nu kan være med til at renovere huset igen.

Vores 4. forsøg kommer næste gang..

/MisseK

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

12. gang må da være lykkens gang!?

12. gang må da være lykkens gang!?

Over en måneds benhårdt arbejde har resulteret i ét skud i bøssen. Det virker så uretfærdigt, men det er jo efterhånden det overordnede tema i alt dette. Det er ægoplægning nummer 12 for vores vedkommende. Jeg kniber en tåre ved tanken om, at vi 11 gange før har siddet i samme situation, fulde af håb – men stadig ikke har fået vores barn.

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!