Til mit fremtidige barn

Blog opslag

Skrevet af Leah Rundblad

29 aug, 2017

Kære lille dig.

Du skal vide en ting. Faktisk flere. Os på billedet, vi er dine forældre. Jeg er din fremtidige mor og Jonas er din fremtidige far. I hvertfald hvis den største lykke en dag vil tilsmile os og du bliver vores. Ikke bare i drømmen, ønsket og håbet, men også i den virkelige virkelighed. Du er mere ønsket end du aner og du er mere end kæmpet for. Du er længe undervejs, men det er bestemt ikke din skyld.

Jeg kan se dig for mig

Og det er hvad end du er en pige eller en dreng. Vi ved allerede, hvad dit navn er og vi glæder os til at give dig det. Bare rolig, det er et godt navn (og det eneste vi har kunne blive enige om). Dit værelse venter på dig. Tomt og klar til at blive indrettet. Barnevognen og puslebordet er valgt, men ikke købt. Barnedåben er tænkt ned til de fleste detaljer, men den er ikke planlagt. Dit liv venter på dig. Vi venter på dig.

Faktisk er vi mange, der venter på dig

Lille skat. Du er allerede den heldigste kartoffel i hele verden. Du er allerede elsket af din mor og far og du har den dejligste familie, der glæder sig til at møde dig. Din mormor er mere end klar til at blive mormor for 3. gang. Af hende skal du nok blive forkælet i hoved og røv, ingen tvivl om det. Farmor og farfar glæder sig til, at blive bedsteforældre for første gang. De bliver de bedste bedsteforældre, med dem i dit liv er du mere end heldig. De bor langt væk, men vi skal nok sørge for, at I blivere tættere end tætte alligevel. Afstand betyder ingenting, når man er familie som vi er det. Moster, uha hende moster. Moster kommer du til at møde som den første, sammen med din mor og far. Hun kommer til at være der, når du bliver født. Moster kommer til at lære dig det sjoveste og skøreste du nogensinde kommer til at vide og kende til. Hold dig gode venner med hende, hun er fantastisk. Ved moster skal du nok komme til at få meget kærlighed, mange kys og utallige kram. Det er helt sikkert. Med moster følger også onkel, som også glæder sig til at se, hvem du er. Din kusine Olivia og din fætter Alfred kommer til at elske dig. De kommer sikkert også til at drille dig, for du kommer jo til at være den mindste. Hvis du kommer inden alt for lang tid, vil I kunne følges ad gennem mange ting i livet. Det ville være en kæmpe gave for jer alle 3. Du har også en faster, der venter på dig. Faster har heppet med på sidelinjen længe og hun kommer til at stråle af stolthed, når hun ser dig og holder dig første gang. Hvis du er heldig, skal hun nok sørge for, at du er opdateret med det smarteste babytøj og de fedeste baby-accessories. Faster er nemlig med på moden. Meget mere end din mor nogensinde kommer til at være det. Tobber, kaninen, tja. Han skal nok lære at acceptere dig. Så længe du ikke hiver ham i halen.

Så som du kan se, lille du, så er du længe ventet og meget mere end velkommen i vores familie. Flere end jeg har nævnt ovenfor, venter i spænding, krydser fingre og håber på, at du snart bliver vores. Vi, din mor og far, håber mere end nogen andre og vi kæmper for dig.

Kampen for dig er hård og lang

Den er også urimelig og den er fuldstændig udmattende. Vi er trætte, men vi er ikke i nærheden af, at give op endnu. For hvem kan give op i kampen for dig? Vi kan i hvertfald ikke. Du er jo vores ønskebarn. Vi har så mange planer for dig. Planer om ting vi ønsker for dig og dit liv. Ting vi skal opleve sammen som en lille familie. Ting vi vil vise dig og lære dig. Vi kommer ikke til at være perfekte og fejlfrie forældre, for sådan nogen findes ikke. Men vi kommer til at gøre vores absolut bedste og vi kommer til at elske dig mest af alle.

Kære fremtidige barn.

Lad os endelig mødes snart.

Kærlig hilsen

Din fremtidige mor og far

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!