Mød vores ambassadør Pelle Hvenegaard

Blog opslag

Skrevet af Fertilitetsliv.dk

11 feb, 2020

Vi har lavet et rigtig spændende samarbejde med Pelle Hvenegaard, vi har en fælles ambition om at bryde tabuet omkring ufrivillig barnløshed.

Vi vil i fællesskab sætte fokus på ufrivillig barnløshed og alle de psykiske aspekter som man kæmper med før, under og efter.

Pelle Hvenegaard har skrevet årets bedst ratede bog på Mofibo i både 2018 og 2019.

“Kære Zoe Ukhona”

Bogen tager udgangspunkt i Pelle og Carolines egen historie.

Da Pelle Hvenegaard en sommeraften på en blind date, der er tæt på at blive aflyst, møder Caroline, ved han det med det samme: Hun skal være mor til hans børn.

Det første møde udvikler sig til en stormende forelskelse, hvor det hurtigt står klart, at de to gerne vil skabe en familie sammen. Og det er ikke fordi, de ikke prøver …

KÆRE ZOE UKHONA er Pelle Hvenegaards ærlige, komiske, sørgelige og hjertevarme fortælling om de seks år i fertilitets- og adoptionshelvede, som Pelle og hans kone måtte igennem, før de kunne åbne døren til lejligheden på Christianshavn med lille Zoe Ukhona på armen.

Det er en fortælling om partnerskab og om at tackle livet, når det ikke går den vej, man havde planlagt. Og så er det en fortælling om, hvor lykken og meningen med livet ligger, når man har oplevet og opnået det meste – og om den store glæde det er, når man endelig kan omfavne den ved at blive forælder.

Lige nu har Pelle Hvenegaard gang i rigtig mange nye spændende projekter f.eks. et web foredrag samt en fertilitets brevkasse.

Tjek Pelle’s hjemmeside ud her

Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet med Pelle Hvenegaard

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Podcast – lyt med

Podcast – lyt med

Vi har besøgt @venterummet for at lave et afsnit til deres podcast. ⁠ ⁠ "Hold nu op det var sjovt...

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!