VELKOMMEN TILMin Side

MONI CHRISTINA

Blog manager

Instagram
@monichristina

Mit navn er Moni. Jeg er 24 år gammel og ejer et lille hus i Næstved, hvor min kone Maja og jeg bor, sammen med vores lille hund Birk. Til dagligt er jeg pædagog, men jeg er også uddannet mindfulnessinstruktør, børneyogalærer og søvncoach. 

Jeg har altid vidst, at jeg skulle være mor. Min far siger tit, at jeg har været skruk siden jeg var 18 år og det er nok også ret præcist. Mit største ønske har altid været – og er stadig, at blive nogens mor. 

Jeg startede første gang i fertilitetsbehandling i 2016 med min daværende kæreste. Lykken var kort og inden vi startede rigtig i behandling var vi gået hver til sit igen. Den efterfølgende kæreste jeg fik ønskede ikke børn, på daværende tidspunkt, og jeg vidste derfor at jeg blev nødt til at ende det forhold. 

I 2019 sommeren startede jeg så i solobehandling. Der var jeg 23 år gammel. Dog skete der noget helt fantastisk. Jeg forelskede mig hovedkulds i en af mine bedste veninder og hun forelskede sig, heldigvis, også i mig. Så kom dilemmaet: Hvad skulle jeg så gøre i forbindelse med fertilitetsbehandlingen og mit brændende ønske om et lille menneske som jeg kunne kalde mit? Til mit store held, insisterede Maja på, at jeg skulle fortsætte og i oktober 2019 startede vi sammen i fertilitetsbehandling. Jeg som bærer af barnet og Maja som medmor. 

Siden hen er vi blevet gift, vi har købt vores drømme hus og senest har vi købt vores lille hund Birk. 

Drømmen om vores ønskebarn er iboende os begge og vi glæder os til, at vi en dag bliver skænket et lille mirakel. Vi ønsker, håber og beder, selvom ingen af os er religiøse, til at det snart bliver vores tur🤞🏻

MineBlogposts

Donor 

Donor 

Åben donor? Lukket donor? Anonym donor? Ikke-anonym donor?  Hold op en jungle. Da Maja og jeg...

læs mere