Når behandlingen udskydes på ubestemt tid…

Blog opslag

Skrevet af Projektbaby_pcos

21 mar, 2020

Det er lang tid siden I sidst har hørt fra mig. Det skyldes simpelthen, at det hele knækkede mig. Jeg var sikker på den var der sidst og at den så ikke var og alt ventetiden… Det har ramt mig og det har knækket mig fuldstændig.

Det værste ved det her forløb er alt det ventetid som der er forbundet med fertilitetsbehandlingen. Jeg har nu ventet 8 uger på, om min menstruation skulle komme hvilket den ikke gjorde.

Jeg fik provera som skulle hjælpe en blødning på vej. Pillerne tog jeg i 10 dage og håbede, at blødningen ville komme derefter. Det gjorde den bare ikke. Der gik 6 dage fra den sidste pille og altså i alt 16 dage. Det føltes som 1000 år…

Endelig kom min menstruation og jeg kunne ringe for, at tilmelde os 2 IUI, som vi har ventet på i næste 9 uger… Jeg blev ringet op og kaldt til scanning. Vi skulle samme behandling igennem igen da det jo på en måde var vellykket sidste gang. Jeg skulle bare Cricone efterfølgende. Vi var begge fulde af forhåbninger og så kom meldingen omkring den her Corona virus. ALLE offentlige medarbejder sendes hjem, medmindre de arbejder i den kritiske sektor.

Opkaldet kom fra klinikken. Behandlingen var udskudt på ubestemt tid. I første omgang de næste 14 dage. Så tæt på og så alligevel ikke…

Jeg har fuld forståelse for, at vi skal tage denne Corona alvorligt og ikke spøge med den. Men hold kæft hvor syntes jeg det er unfair, at det skal gå ud over vores behandling…

Lige nu må vi jo prøve, at se om vi kan lave et mirakel hjemme i soveværelset også håbe min krop er med mig og min menstruation vil melde sin ankomst når alt det her med Corona har lagt sig og klinikken åbner igen.

Endnu engang er det op på hesten selvom det lige pt føltes mere behagelig i kuldkælderen hvor jeg befinder mig…

Jeg sender en masse tanker til Jer andre der må være blevet ramt af Conona virus og behandlingen.

Tak fordi I læste med/N

 

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Årsdag

Årsdag

Den 01.06.2021, har vi været kærester i 3 år. Jeg forbinder dagen med glæde for det meste, men det...

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!