“Når de bedste selvhjælpsbøger ikke altid slår til – hvad gør du så?”

Blog opslag

31 aug, 2021

Så er sommeren ved at gå på held og jeg er tilbage med batterierne ladet op, klar til at tage imod dig. Jeg vil gerne sige hej til dig, og introducere mig på ny til dig som besøger Fertilitetsliv.

Mit navn er Jessie Egedal, jeg er fertilitetscoach og bruger min energi i det daglige på at støtte og hjælpe kvinder og mænd på rejsen før, under og efter en graviditet eller når livet skal leves uden børn, med at takle de nye svære følelser, som kan opstå på din rejse og som kan virke så forbudte og forkerte. Måske mærker du, hvordan flere følelser trigges, når graviditeten pludselig ikke kommer som ønsket og du står ved en korsvej og skal beslutte om din vej skal gå videre uden et barn.

Jeg kender til kampen for at blive gravid og især et forløb i fertilitetsbehandling kan være et ensomt sted – også selvom I er to om det. De kunstige hormoner, scanninger, aflysninger og skuffelser kan nemt komme til at fylde alt i dit liv, og det kan være svært at tale med andre om det, fordi de ikke forstår det, hvis ikke de selv har prøvet det.

Men jeg forstår det. Jeg har nemlig selv været i fertilitetsbehandling i 6 år, og jeg har prøvet de kunstige hormoner, skuffelser og at miste. Mine personlige erfaringer, kombineret med min faglige baggrund gør, at jeg har stor forståelse for dine følelser og tanker, og jeg kan hjælpe dig på vejen mod en graviditet, så du ikke behøver føle dig alene om det.

Måske står du overfor fertilitetsbehandling eller har været i gang i længere tid, og mærker at tanker om et barn overskygger alt andet i dit liv. Hvad er meningen med det hele, hvilken vej skal du gå og hvad gør man lige med stres, når alle fortæller dig, du for guds skyld ikke må stresse! En problematik som kan føles næsten umulig at ændre på – for at være ufrivillig barnløs er i den grad en rejse fyldt med følelser, kontroltab, og uvished som du ikke kan kontrollere eller planlægge dig ud af. Og netop den problematik ved jeg rigtig meget om.

Har du lyst til at høre, hvordan du med teknikker, du kan bruge med det samme, bliver i stand til at takle svære følelser, omverdenen omkring dig og ikke mindst kan leve livet i ventetiden, send mig en personlig besked, eller følg med på Instagram hvor jeg løbende tager forskellige emner op.

Jeg glæder mig til at hjælpe kvinder og mænd følelsesmæssigt og mentalt på deres rejse igennem fertilitetsbehandling

Kh Jessie Egedal

Fertilitetscoach

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!