Når drømme ikke bliver til virkelighed, og tvivlen banker på….

Blog opslag

29 apr, 2021

29Lang tid siden jeg har skrevet, men der er travlt på hjemmefronten…

Jeg har været i praktik online, samt jeg skriver opgaver og bachelor ved siden af.

Jeg er færdigudlært i juni 2021, og kan derfor snart kalde mig folkeskolelærer (Dét er virkelig en sindssyg følelse oveni alt her her)

Nåh, men jeg vil nu fortsætte hvor jeg slap sidste gang.

I august kom min menstruation endelig, og vi kunne starte op i FET, som er fryseforsøg.

Pga. min cyklus allerede på dette tidspunkt havde ændret sig, valgte vi at lave et stimuleret fryseforsøg, hvilke vil sige at jeg skulle lave Østradiol, som gjorde at jeg ikke ville få ægløsning.
Det er bitte små piller, som jeg skulle tage 1 om morgenen og 2 om aftenen.
Og det gik godt, trods af kvalme og den slemme af slagsen.
Vi fik sat æg op, og jeg var fortrøstningsfuld, havde sat mig i hovedet at ‘NU blev vi gravide’…. Alle tegn var der jo… Desværre, var det ikke denne gang jeg blev gravid, og min verden braste sammen, for hvad gjorde jeg nu forkert 🙁

13 november 2020, blev den dag, hvor mine drømme om at NU skulle det være, viste sig, at være langt fra sandheden, og jeg græd en hel weekend…

Vi startede endnu en gang på FET, og der begyndte min krop at drille, den ville ikke optage Østradiolen, så blev sat op på 4 piller samt Vivelle plaster. Sidste måneds bivirkninger, var jo ingenting i fht. disse bivirkninger…

Jeg begyndte så småt at teste, og til al overraskelse, var der en positiv graviditetstest, og jeg var så lykkelig. Ringede grædende til min mand, og sagde at NU var jeg gravid…

Så kom blodprøvedagen og mit hcg var kun på 12, men jeg bevarede håbet….
Nu blev det juleaften, og jeg begyndte at småbløde, så jeg vidste jo godt, at vi havde mistet….

Sikke en lorte aften, mildt sagt, og hold nu op, hvor jeg ødelagde den jul 🙁
Og nu var det tid til endnu en ÆU i januar, hvor alt (endnu en gang) gik galt

ÆU gik dog fint, og der kom 10 æg ud, fik lagt et friskt æg op, og 1 på frys.

Desværre endnu en gang, var min blodprøve negativ i januar, og derfra besluttede vi at holde en pause på 3 måneder, hvor jeg gennemgik en hysteroskopi, for at se om jeg evt. havde nogle problemer. Alt var dog fint, og i marts gik vi igang (igen) med FET….

Og her, gik det galt endnu en gang…..

Jeg fik lov til at starte op, og vi startede hårdt ud…

4 østradiol, Vivelle plaster, og nu fik jeg Prednisolon, fordi jeg havde set, mange blev gravide på dette præparat, så jeg ville give det et skud… Prednisolon er immundæmpende, hvilke forskningsresultater viser, at ægget bedre kan sætte sig fast…

Så det ville jeg have, og det skulle nok gå….

Men det gjorde det ikke, min krop var modstandsdygtig overfor hormonerne, og endte med at vi måtte afbryde forsøget…

Hvis ikke håbet allerede var krakeleret, så blev det, det denne gang….

Jeg forstod ikke min krop, og forstår den stadig ikke i dag…

Hvorfor gjorde den dette imod mig?

Og hvorfor skal det gå ud over os ?

Endnu en gang, måtte vi se at min krop havde besejret os – igen 🙁

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

12. gang må da være lykkens gang!?

12. gang må da være lykkens gang!?

Over en måneds benhårdt arbejde har resulteret i ét skud i bøssen. Det virker så uretfærdigt, men det er jo efterhånden det overordnede tema i alt dette. Det er ægoplægning nummer 12 for vores vedkommende. Jeg kniber en tåre ved tanken om, at vi 11 gange før har siddet i samme situation, fulde af håb – men stadig ikke har fået vores barn.

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!