Når drømme bliver til virkelighed…

Blog opslag

Skrevet af Fertilitetsliv.dk

2 maj, 2017

Har lige siddet og kigget på min datter der sover, hun er det smukkeste i verden.

Jeg niver stadig mig selv i armen over hun er min, og at jeg har født hende.  Jeg er så ubeskrivelig taknemmelig over at hun beriger vores hverdag med så meget kærlighed og glæde.

Hvem tror på feer? Det gør jeg, for jeg har mødt den gode fe. Hun trådte ind i mit liv i 2014, hvor hun ændrede mit og min mands liv for altid.

Jeg er i dag 37 år, da jeg var 24 år gik jeg i overgangsalderen, derfor har jeg ingen æg selv. Det har været som en tung, grå sky der har hængt over mig i mange år. Tanken om ikke at kunne få børn på normal vis, jeg synes det var så uretfærdigt, og hold da op hvor har jeg grædt mig selv i søvn mange gange.

Situationen var den, at stod man for år tilbage og manglede æg i Danmark, var ventelisten uendelig lang, vi var derfor også begyndt at snakke om adoption, eller prøve og forlig os med tanken om et liv uden børn. En tanke der dog rev og flåede i mit hjerte.

Heldigvis ændrede loven omkring ægdonation sig i 2012, nu kunne man modtage æg fra kendt donor og ikke kun fra anonym. Flere og flere kvinder meldte sig som donorer. I denne forbindelse mødte jeg Tina, Hun er den fantastiske kvinde der har skrevet indlægget her på siden med overskriften “At ændre drømmen for et andet par”.

Pludselig stod jeg overfor et menneske der kunne hjælpe mig, og rent faktisk ønskede det af hele sit hjerte. Aldrig før har jeg oplevet denne form for næste kærlighed i mit liv.

Historien (forløbet) om guldægget ud af de 14 æg, kan I læse om i Tina’s historie. En historie der ender med en lille pige, der bliver født en smuk vinterdag i februar 2015.

Jeg har aldrig fortrudt jeg valgte Tina som vores donor, som jeg siger er Tina på mange måder en sjællandsk udgave af mig selv, hun indeholder empati, kærlighed, tryghed og varme og fra første gang vi mødtes var der et specielt bånd. Jeg er stolt af hun har givet mig “den reservedel” jeg manglede for at kunne få et barn. Og får min datter lyst til at se Tina en dag, kommer jeg ikke til at forhindre hende i dette, vi vil aldrig ligge skjul på hvad Tinas gerning har haft af betydning for min datters eksistens. Så snart hun er klar til at forstå det, vil vi snakke med hende om det.

Jeg vil slutte for nu, og dedikere min fortælling til alle jer par der kæmper derude..

Kamilla

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!