Når drømmen går i opfyldelse og prisen for det.

Blog opslag

Skrevet af GrådigeJane

31 aug, 2022

Jeg har drømt om to børn. Vi er forklarligt barnløse, så vi burde jo kunne selv. Det er bare ikke sket. Nu er drømmen endelig gået i opfyldelse. Vi har en skøn dreng på 3½ og en nem lille pige, der er en uge gammel. Det er helt vidunderligt og der er så meget kærlighed!

Vejen dertil har været lang og tung: En operation, 7 ægudtagninger, 6 ægoplægninger, to tidlige aborter, 1mio timers ventetid, penge (omkring 110.000 i alt), tre besværlige graviditeter, én hvor jeg spillede for meget helt, én med bækkenløsning fra 8. uge og én med en hulens masse frygt. Det værste: At få veer i uge 19+5 og føde en smuk levende dreng og der er bare ikke noget at gøre. Selvom han havde puls i næsten en time, var han for lille til livet… Derefter to behandlingsforsøg uden befrugtede æg, som forværrede sorgen pustede til frygten og sendte mig ud i en dyb krise ved tanken om ikke at få lov til at få et levende barn mere.

Men nu står jeg her, med mine to små mirakler og mit parforhold intakt. Der er så meget kærlighed og lykke at mit knuste hjerte lige så stille heler.

 

1 Kommentar

 1. Solstrejf

  Hej Jane.
  Først og fremmest, stort tillykke med jeres skønne lille kernefamilie. Vejen dertil er bestemt ikke lutter lagkage. Jeg ved hvad jeg snakker om. Uforklarlig barnløs i nu 3,5 år – 3 iui forsøg – 9 ægudtagninger via ICSI – en bio – 3 gange oplevet ingen befrugtninger – i alt 4 forsøg, hvor der på 3. eller 5. dagen ikke var æg til oplægning – så ja, jeg har kun fået lagt æg tilbage 5 gange i løbet af 2 år, uden resultat 🙁
  Amen, jeg forstår din sorg du havde, den gang du oplevede at ingen æg var befrugtet og frustrationen om, at en graviditet nogensinde ville ske. Jeg har aldrig før prøvet at føde et levende barn, der dog ikke endte med at opleve verdenen, så den del kan jeg desværre ikke sætte mig ind i, udover at jeg synes det må være fuldstændig skrækkeligt og umenneskeligt at bære.
  Det blev et langt skriv. Mit spørgsmål til dig er – Gjorde I noget anderledes, de forsøg, hvor der rent faktisk var befrugtninger og æg til oplægning? Havde I nogensinde snakken om donor?
  Du er meget velkommen til at skrive til mig på mail.
  Kram og tanker

  Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!