Når drømmen går i opfyldelse og prisen for det.

Blog opslag

Skrevet af GrådigeJane

31 aug, 2022

Jeg har drømt om to børn. Vi er forklarligt barnløse, så vi burde jo kunne selv. Det er bare ikke sket. Nu er drømmen endelig gået i opfyldelse. Vi har en skøn dreng på 3½ og en nem lille pige, der er en uge gammel. Det er helt vidunderligt og der er så meget kærlighed!

Vejen dertil har været lang og tung: En operation, 7 ægudtagninger, 6 ægoplægninger, to tidlige aborter, 1mio timers ventetid, penge (omkring 110.000 i alt), tre besværlige graviditeter, én hvor jeg spillede for meget helt, én med bækkenløsning fra 8. uge og én med en hulens masse frygt. Det værste: At få veer i uge 19+5 og føde en smuk levende dreng og der er bare ikke noget at gøre. Selvom han havde puls i næsten en time, var han for lille til livet… Derefter to behandlingsforsøg uden befrugtede æg, som forværrede sorgen pustede til frygten og sendte mig ud i en dyb krise ved tanken om ikke at få lov til at få et levende barn mere.

Men nu står jeg her, med mine to små mirakler og mit parforhold intakt. Der er så meget kærlighed og lykke at mit knuste hjerte lige så stille heler.

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!