Når ens forhåbninger bliver for høje…

Blog opslag

Skrevet af Projektbaby_pcos

13 okt, 2019

Når ens forhåbninger bliver for høje…

I mit sidste indlæg skrev jeg om vores første samtale på fertilitetsklinikken hvor vi blev sat i gang med metformin behandling.

Lægen som satte os på den her behandling, sagde at hun var sikker på det nok skulle kunne lykkes på pillerne og vi var derfor næsten sikker på, at jeg ville være gravid inden for de næste par måneder – og derfor var især mine forhåbninger sat meget højt… Desværre alt for højt… og jeg blev endnu engang skuffet…

Der er nu gået 2 måneder og jeg har ikke haft det mindste tegn på menstruation og derfor har der ikke været nogen mulighed for selv at lave vores drømmebaby derhjemme som vi havde set frem til.

Jeg ved slet ikke hvordan jeg skal tackle det. Jeg vidste jo godt, at der var en chance for at vi ikke kunne lykkes på denne måde, men alligevel så havde jeg bare et kæmpe spirende håb. Det lød nemlig på lægen som om den var 99,9% sikker… Men jeg ved godt i denne verden at intet at sikkert før du ligger med en baby i dine arme…

Mit humør er fuldstændig nede og jeg er endt i et sort hul som jeg har svært ved at komme op af igen… Det føltes som om jeg er blevet ramt af en bus med 100 km i timen…

Jeg har et tidligere indlæg skrevet, at min svigerinde og tætte veninde var gravid. Hvilket jeg syntes er/var så svært, fordi jeg er rigtig glad på deres vegne men det er bare så skide hårdt når det er noget man rigtig gerne vil og ikke kan… Hun har nu født en lille sød dreng…

Da jeg fik beskeden fra hende om, at han nu var kommet til verden – var min første reaktion tåre. Ikke fordi jeg ikke elsker min nye titel som tante men fordi det simpelthen ramte oveni alt det andet med vores pille behandling. Jeg troede ikke jeg ville reagere på den måde, men jeg kunne bare ikke holde mine tåre tilbage. Det fossede ud og jeg lå nærmest bare i fosterstilling hele den aften.

Nogen gange så er det bare ekstra hårdt og sådan en periode er jeg ramt fuldstændig ud i lige nu. Men der er ikke andet for end, at se positivt på tingene… Vi har 1 måned tilbage af pille behandlingen også må vi se hvad der så skal ske..

Tak fordi I læste med/N

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!