Når håbet svinder

Blog opslag

Skrevet af Positive Mind

31 jul, 2021

Der har været stille fra mig i et stykke tid. Det er der flere grunde til. Den ene er travlhed og den anden er, at jeg har haft brug for en pause fra fertilitetsverdenen.

Sprøjter, uvished og en stresset krop gjorde, at vi valgte at tage en pause. Det ene nederlag efter det andet har været hårdt. Når intet blev befrugtet, og vi hele tiden følte, vi skulle starte forfra, har været udmattende, og jeg kunne mærke, at troen på, jeg skulle få mine egne børn pludselig forsvandt lige så stille. Det var faktisk næsten det værste af det hele. Det at kunne mærke troen svinde, da det hele tiden er den, der har holdt mig kørende.

Jeg er tit blevet spurgt til: ”Hvordan gør du det?” Hvordan kan du blive ved med at glæde dig på andres vegne, når det ikke lykkes jer. Er det ikke hårdt med endnu et TILLYKKE! Endnu engang at skulle spørge til scanninger, nakkefold. Endnu et babyshower, endnu en barnedåb.
Men det er virkelig ikke svært for mig. Det har altid været med til at give mig HÅB på, at det en dag skulle lykkes os.
Men ikke engang det, har kunnet holde min tro oppe efter sidste omgang, hvor intet blev befrugtet trods 20 æg ud..

Næste skridt på vejen

Da to ud af tre læger vi snakkede med, begyndte at snakke donor, svandt det endnu mere. Ikke at de kunne sige, hvilken slags doner, da de ikke direkte kan finde ud af, hvad der er galt, udover mit PCOS. Den sidste læge mener ”bare”, vi har været uheldige. Men hvor stiller det os, hvad er næste skridt, og hvor skal vi starte?

Vi valgte at starte med en pause. Puste ud og tage de nødvendige snakke, når vi føler for det.
Pausen har gjort mig godt indtil videre. Jeg har fokuseret på at få min krop i balance og nyde livet og omverdenen imens. Det har givet pote, og jeg har for første gang i mit liv fået en cyklus inden for normalen. Jeg er glad og ikke mindst, har jeg fået TROEN TILBAGE <3 …. og det føles skønt!

Nu har vi aftalt at nyde sommeren, vores tosomhed og gøre alle de ting, som lige falder os ind, og når vi så kommer på den anden side af sommeren, så er jeg sikker på, at vi er klar til at give den en skalle igen og er fyldt op med fornyet håb på, at det også bliver vores tur engang.

God sommer derude!

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Hallo 8. klasse

Hallo 8. klasse

Jeg tænkte at jeg ville lave en lille update over mit forløb hos min coach. Jeg tror mange af jer...

læs mere
PCOS strategi session

PCOS strategi session

Du gør alt hvad der står i din magt for at hjælpe din krop til mindskede symptomer. Til at hjælpe...

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!