Når man føler sig som Palle alene i verden

Blog opslag

Skrevet af Projektbaby_pcos

17 jun, 2019

Dagene hvor du føler dig som den eneste i verden der har det svært ved, at blive gravid er nogen af de hårdeste dage – det eneste du kan tænke på, er hvor forkert og alene du føler dig. Sådan en dag havde jeg den anden dag og det var forfærdeligt. Det eneste jeg kunne tænke på, var hvorfor det lige skulle være mig? Hvorfor skal jeg have svært ved at blive gravid? Hvorfor kan jeg ikke bare være ’’normal’’? Hvorfor skal jeg gøre tingene så svære og kompliceret for min kæreste og jeg?

Jeg skælder mig selv ud uafbrudt sådan en dag og kan græde bare folk kigger på mig, eller lige strejfer min skulder… MEN jeg ved jo, at jeg/vi bestemt ikke er alene i denne ufrivillige barnløse verden – der er mange andre der kæmper samme kamp som os. Og jeg syntes simpelthen I er så skide seje – jeg har alt respekt for jer!

Min kæreste og jeg er kaldt ind til vores første samtale på fertilitetsklinikken til august, og inden da skal man have deltaget på et informationsmøde, hvor behandlinger og andet praktisk om fertilitetsbehandling gennemgås. Vi tog afsted til dette møde for et par uger siden, og jeg troede jo, at jeg nærmest var ene alene om, at skulle have hjælp – fordi jeg jo er så ’’forkert’’ (altså kun i mit eget hoved).

Men her tog jeg fejl, der kom virkelig mange og jeg blev helt glad indeni. Glad over, at der er andre vi kan kæmpe sammen med – andre som måske også føler sig alene. Det skal ikke menes på en forkert måde – men jeg blev glad for, at vide at jeg ikke er alene selvom jeg til tider kan føle mig så ensom og alene. Alle de mennesker der kom til dette møde, skal gå det samme igennem os, og jeg syntes bare det er vigtigt at fokusere på, at man altså ikke er alene og vi alle må heppe på hinanden, for jeg er sikker på det nok skal lykkes!

I tider hvor der nærmest dagligt på facebook kommer de her ’’nu kan vi endelig fortælle vi skal være forældre’’ opslag er det altså også rart, at tænke på at andre sidder og bander ligeså meget over dem som jeg selv gør – og det er jo ikke fordi vi ikke kan unde andre det og jeg vil da sikkert også selv ende med, at lave et opslag – men i sekundet hvor du ser det når du står i den her situation, den er skide hård og især hvis det er en person tæt på dig (som jeg skrev om i sidste indlæg). Verden kan føles så unfair til tider!

Jeg vil endnu engang lige sige, at jeg virkelig tager hatten af for jer, som har været og er i denne her fertilitetsverden. I er så seje og jeg håber, at vi også selv kan komme helt skindet igennem. Selvom jeg nogle gange allerede har lyst til, at kaste håndklædet i ringen fordi jeg er så bange for, at det ikke lykkes og jeg ved ikke hvordan jeg skal tackle nederlagene som der jo kan komme. Men der er ikke andet for end, at tro på det også prøve, at være positiv og bare nyde livet med min dejlige kæreste.

Tak fordi I læste med /N

2 Kommentarer

 1. Nikoline

  Hej. Jeg ved godt, at du sikkert kender bogen, men “Spis dig gravid” virkede for mig, der også var mega hårdt ramt af PCOS med manglende mens og en milliard cyster på æggestokkene. Bogen er skrevet af Bjarne Stigsby. Gynklinik.dk kan du læse mere. Jeg kom hos ham på klinikken i Taastrup- og uden andet end metformin og massiv kostomlægning, blev jeg gravid på under et halvt år. Og jeg var forfærdeligt hårdt ramt. Bare en anbefaling. Og mega mange kram herfra en, der nu har to unger.

  Svar
  • Projektbaby_pcos

   Jeg har netop købt bogen – jeg vil prøve og se om den kan hjælpe lidt, selvom vi snart skal ind på klinikken. Tak for tanken og kram♥️

   Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

12. gang må da være lykkens gang!?

12. gang må da være lykkens gang!?

Over en måneds benhårdt arbejde har resulteret i ét skud i bøssen. Det virker så uretfærdigt, men det er jo efterhånden det overordnede tema i alt dette. Det er ægoplægning nummer 12 for vores vedkommende. Jeg kniber en tåre ved tanken om, at vi 11 gange før har siddet i samme situation, fulde af håb – men stadig ikke har fået vores barn.

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!