Når man har mest lyst til at bygge rede…

Blog opslag

Skrevet af FruChrisser

14 dec, 2017

Når andre står og har 2 streger på en gravidetestest, og kan begynde at glæde sig, samle sammen.

Står man her som kommende adoptivforældre og ikke ved hvornår det sker – hvornår bliver vi forældre? Om 1, 2 eller 4 år. Bliver det en dreng eller pige? Og hvor gamle er vores barn?

Før vi ved bare lidt, før kan vi ikke begynde at bygge rede… Savner det af og til, tænderne løber næsten i vand af at se på alt det lækre tøj. 😉 Forstillingen, om det er babytøj eller tøj til en 2 årige? Tja, vi ved det ikke og må bare vente og se hvad der kommer til os.

Børneværelset…

Står klar, der er sat en reol ind og en seng som kattene pt bruger som deres soveplads. Men så bliver den da brugt.

Det hele er hvidt i hvidt, vi ved jo ikke kønnet og hvilken farver der skal være.

Og alt det rede bygning kan først starte efter vi har modtaget det længe ventede opkald – som fortæller hvilket barn vi skal være forældre til. Ventetid, på ventetid – får hele tiden at vide: tag det med ro, det er svært når man i så mange år bare har ventet og ventet lidt mere.

Endnu et år er ved at gå på held…

Men alt kan jo ske endnu, havde dog håbet på at have fået barn i forslag her i sommers. Så var der ikke alt for mange måneder til vi skulle rejse til Vestafrika og blive forenet med vores kærlighedsbarn.

Men måske hvis vi har været rigtige søde og artige i år at julemanden kommer med den bedste og største gave ever?! Man har altid lov til at drømme og håbe.

Troen er der endnu….

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!