Når storken flyver forbi episode 4

Blog opslag

Skrevet af Fertilitetsliv.dk

31 aug, 2020

Vi er helt vilde med denne serie og faktisk var vi med til at finde deltagerne da DR spurgte for nogle år siden.

Blandt andet er det en af vores “gamle” skønne blog managere der deltager <3

Vi giver serien vores varmeste anbefalinger, den viser alle de svære følelser, de mange op og nedture samt alle de mange situationer man gennemgår som ufrivillig barnløs.

Det er ikke alle parforhold, der resulterer i et kærlighedsbarn. DR har gennem 3 år fulgt en række danskere, der kæmper for at blive forældre Jannie og Steffen har fået en besked, der kan betyde, at Jannie er gravid. Det er dog langt fra sikkert endnu. Men aldrig har de været så tæt på.

Channie, der er single beslutter sig for at lytte til lægernes råd om at gå i reagensglas behandling. Målet er en positiv graviditets test og svaret får hun på sin 30-års fødselsdag. Sabrina og Bo kæmper med usikkerheden. Vil graviditeten forløbe uden problemer, når alt andet har været så svært? Mads og Line får det endelige svar på, om deres sidste forsøg på at blive forældre er lykkedes.

I Danmark er der hvert år omkring 10.000 par eller kvinder i fertilitets behandling. Alligevel er livet i fertilitets behandling stadig tabu belagt og et slag på både selvværdet og parforholdet.

Du kan se med her

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Podcast – lyt med

Podcast – lyt med

Vi har besøgt @venterummet for at lave et afsnit til deres podcast. ⁠ ⁠ "Hold nu op det var sjovt...

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!