Når storken strejker

Blog opslag

25 maj, 2022

Hej og velkommen til dig, som kigger med herinde på Fertilitetsliv.dk. Først og fremmest er jeg glad for, at du har klikket ind på mit navn, for det betyder, at du måske overvejer at tage mig med på din fertilitetsrejse. Kort om mig, så er mit navn Lene, jeg er 36 år gammel og er bl.a. uddannet psykoterapeut. Jeg har selv været ufrivillig barnløs i fire år, inden vi med hjælp, fik tvillinger i 2020.

Måske I har været i gang længe? Måske I lige er gået i gang, eller måske I stadig går i overvejelserne? Måske du allerede har været gravid, men har mistet? Måske du er gravid efter tab, men tør ikke give dig helt hen? Uanset hvor du er i dit forløb, så er fælles, at du ikke er der, hvor du vil være, nemlig med et barn.

At være ufrivillig barnløs kan være hårdt, opslidende, fyldt af bekymringer, tanker og kan ikke mindst være enormt ensomt. Den nyere forskning viser endvidere at længerevarende ufrivillig barnløshed kan føre til angst, stress, og depression.

Så føler du dig alene? Føler du dig overhalet inden om, og er graviditetsannonceringer svære for dig at håndtere? Mærker du vrede, jalousi, eller ser du sider af dig selv, som du ikke kan genkende? Begynder du at isolere dig eller have sværere ved at være sammen med gravide? Kan du sige ja til bare en af ovenstående, så læs med videre. For så, vil jeg meget gerne hjælpe dig.

Mit WHY

Det er klart min/vores egen historie, som har været mit incitament for at starte Fertilitetsrejsen. Igennem tiden som ufrivillig barnløs følte jeg, at der var et manglende fokus på det psykiske aspekt, parforholdet og alt det som vi gik igennem som ufrivillig barnløs. Derfor efter endt psykoterapeut uddannelse besluttede jeg mig for, at jeg ville arbejde med ufrivillige barnløse, jeg ville tilbyde det som jeg selv havde manglet. Jeg finder det enormt meningsfuldt og givende at få lov til at hjælpe andre, der står i samme fortvivlende situation som jeg gjorde. Formålet er at give dig/jer en bedre forståelse af den følelsesmæssige kompleksitet, som kan opstå i et sådant forløb. Det er endvidere at tillære dig/jer redskaber så i er bedre rustet til at gennemgå den fysiske behandling og en evt kommende graviditet.

Samtaler med DIG/JER

I februar 2022 oprettede jeg Fertilietsrejsen, som tilbyder samtaleterapi for kvinder, mænd og par både online og fysisk, før, under og efter en evt graviditet. Jeg ønsker at give folk oplevelsen af at føle sig hørt, mødt og rummet, og ikke bare set som en “ruger” eller “ham med koppen”. Min mission med Fertilietsrejsen er at skabe og facilitere et rum, hvor i kan tale frit, også om alt det svære. Jeg holder jer i hånden og giver jer redskaber til hvordan i bedst kan være hinandens støtte mens det hele står på. Jeg ønsker at skabe et rum fuld af nærvær, tillid og omsorg. Hos mig er ingen tanker eller følelser forkerte. Jeg ønsker at give jer redskaber så imens I er i fertilitetsbehandling lever og ikke bare overlever.

Hvor adskiller mig fra andre?

Jeg er uddannet, psykoterapeut og medlem af Dansk Psykoterapeut Forening, til forskel for mange andre indenfor dette felt. Jeg er dynamisk relationsorienteret, og har derved fokus på relationen imellem os, og det dynamiske, som opstår i samspillet. Derudover har jeg selv været hele møllen igennem, med alt hvad det indebærer fra fertilitetsbehandling, aborter, uvished og dystre tanker. Min egen erfaring ser jeg som en stor force, da jeg derved kan relatere til de tanker eller følelser som evt. kan opstå under din fertilitetsrejse. Sidste men ikke mindst så kører jeg hjem til dig gratis (hvis du bor under 50 km fra Vejle, og ellers mod tillæg). Det gør jeg fordi det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg. Og det gør mange mest i deres eget hjem. Jeg tilbyder også altid en gratis afklarende samtale i telefonen. Det gør jeg fordi det er vigtigt for mig, at vi er et match, og at du kan få det bedste ud af den situation som du/i befinder dig i.

Lyder det som noget for dig, eller er du blevet mere nysgerrig, så skriv endelig til mig på Lene@fertilitetsrejsen.dk. Jeg håber at høre fra dig <3

Tlf. 3056 4445

www.fertilitetsrejsen.dk

Reklame for Fertilitetsrejsen

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Behandlingstilbudkalender

No event found!