Når tankerne får frit løb..

Blog opslag

Skrevet af Trine Jensen

17 maj, 2018

Hver dag er en kamp mod mine egne tanker, det kan være om hvad som helst, men selvfølgelig fylder tankerne om det at være barnløs mest. Der er rigtig mange omkring mig som får børn pt. Og det er jo det vildeste at få lov og være med på sidelinjen i deres forløb, deres kampe og deres glæder, at få lov og holde de her så pus og opleve ting med dem. Men selvfølgelig stikker det i hjertet og skal lytte til alt deres glæde og spænding på at blive mor.  De fleste af de her skønne kvinder ved udmærket min kamp og jeg har også fortalt ærligt omkring det at de alle sammen skal opleve det før mig.

Jeg vil på ingen måde tage glæden fra dem og den store ting der sker for dem. Men jeg har bare behov for at lukke lidt luft ud af ballonen indimellem så de har en forståelse for hvorfor jeg ikke hviner af glæde med scannings billeder, køns scanninger eller det nuttede lyserøde babytøj. For selvfølgelig sidder lille Trine på højre skulder og hopper af glæde over de deler det! Imens lille Trine på venstre skulder ikke magter og se og høre på alt !

Det er indimellem ret hårdt og en daglig kamp for jeg er ikke ude på at alle i verden skal have medlidenhed med mig og ligge låg på andres glæde. Men jeg har bare behov for at fokus ikke altid er på de her skide lækre babyer og babybuler. For selvfølgelig ændre en kvindes fokus når hun får børn det kan jeg jo ikke benægte.  Så selvfølgelig bliver det også samtale emner når man ses med veninder som har børn.

Jeg elsker og bruge tid med babyer og børn generelt. Jeg er et kæmpe legebarn så at få lov og underholde nogle børn med et eller andet er guld værd!  Jeg har fået lov og dele rigtig mange øjeblikke med børn og det er det vildeste! Og jeg nyder hvert et sekund. Men ligeså  dejligt det er, ligeså hårdt er det  også når den der lille djævel kommer op i en og de negative tanker om at man ikke selv har den baby kommer indover en.

Jeg er også startet nyt arbejde, og i den forbindelse kører tanker på højtryk. Nærmest mere end nogensinde før. På min første dag imens jeg holder pause, bliver spørgsmålet om børn luftet. Indeni panikker jeg en smule! Men vælger jo også bare at være åben og ærlig omkring det. Det blev trods alt modtaget mere positivt end jeg troede og vi fik en snak om det hele. Det gjorde mig både rolig og panisk! Nu er der endnu en som ved det hele, og faktisk en halv fremmed en..

Jeg sover utrolig dårligt lige i tiden og mine tankerne køre bare.. egentlig ikke altid på det at være barnløs men det kan være alt muligt.

Jeg føler mig ekstra sårbar i tiden og det er bestemt ikke nemt og jeg kan ikke forklare hvorfor. Jeg er rigtig fjern i tiden og hver gang jeg ses med andre er jeg nærmest ikke tilstede. Og tager mig selv i ikke og høre efter..

Jeg ved egentlig ikke præcis hvor det her indlæg skal ende og hvad budskabet er. Men nok bare en form for at ’få lettet ventilen’ og  sætte andre mennesker ind i det at det man brænder aller mest for i verden, bare ikke lige sker så naturligt som det lyder, og det hele ikke altid er rosenrødt selvom man måske virker til bare og styre hele verden.

Bag ethvert smil kan gemme sig de grimmeste historier…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!