Når testen endelig er positiv

Blog opslag

Skrevet af Wishmeluck

20 feb, 2020

Vi har lige været igennem vores tredje fertilitetsbehandling (IVF lang protokol), og fik lagt et smukt 2 dags æg op, hvilket var min første ægoplægning. Vi var mega spændte på hvordan det hele ville gå, og ventetiden føltes enorm lang.

Da tiden endelig kom til at blodprøven skulle tages, kunne vi næsten ikke vente på at svaret kom. Jeg fik den først taget om eftermiddagen efter arbejde, og om aftenen stod der endnu ikke noget på sundhed.dk, så vi måtte vente til næste dag, hvor der lå et brev i e-boks.

Jeg turde næsten ikke åbne brevet, og samtidig kunne jeg ikke vente med at trykke på ”læs”. Da jeg åbnede brevet forstenede min verden fuldstændig. Jeg læste først at der stod jeg havde en tid på klinikken, og så tænkte jeg, at det var da mærkeligt, for hvorfor skulle jeg have en tid. Da jeg så læste sætningen ”Tillykke, graviditetsblodprøven er positiv” og at tiden var til første scanning, der brød vi begge fuldstændig sammen. Selvom vi selvfølgelig havde håbet på dette fine resultat, frygtede man alligevel det værste.

Vi er ovenud lykkelige, men har nok stadig ikke helt forstået det, og jeg har derfor også taget et par tests efterfølgende, hvor jeg heldigvis også ser to flotte streger – som viser sig allerede efter 40 sek. Det er så vild en fornemmelse, jeg kan næsten ikke være i min egen krop af bare glæde og lykke – men omvendt er det også svært at slappe af og tro på det, før vi har være til scanning.

JEG ER GRAVID – HVAD SKAL DER NU SKE??

Den første tanke der røg igennem mit hoved var ”Kan det virkelig passe?”
Jeg har lyst til at råbe det til hele verden.
Hvornår burde jeg starte med at købe babytøj?
Hvad med en barnevogn?
Mon vi kan blive enige om hvad baby skal have af ting og sager?
Hvornår kan jeg gå på barsel?
Har min mand også ret til barsel?
Hvad skal baby mon hedde?
Mon det bliver en dreng eller en pige?

Der er mange tanker der fylder mit hoved, men jeg nyder at det denne gang er glædestanker, selvfølgelig er der også gemt nogle bekymringstanker, men dem forsøger jeg at skubbe til side, for der er ingen grund til bekymring når alt tegner godt. (7-9-13)

Ååh bare baby bliver i maven og at alt går godt de næste 9 måneder.

#Wishmeluck

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Ventetiden er over

Ventetiden er over

Svaret kom to dage før juleaften. En opringning flere timer før ventet. En opringning der vil...

læs mere
Angst og frihed

Angst og frihed

Jeg står i min første graviditet siden jeg gik i fødsel 19+5. Jeg er nu 18+4 og det fylder, at jeg...

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!