Når tingene er ude af ens hænder

Blog opslag

Skrevet af Positive Mind

6 mar, 2021

L og jeg har nu haft vores tredje forsøg sammen. Denne gang prøvede vi, at jeg skulle få en cyklus af mig selv. De andre gange har vi styret det med p-piller.

Da jeg ramte cyklusdag 52, snakkede jeg med klinikken, da vi havde aftalt, jeg skulle kontakte dem, hvis vi ramte dag 50 uden. Jeg blev scannet nogle dage senere, og der var ikke tegn på, at menstruationen ville komme foreløbig heller. Derfor valgte de, at vi lige så godt kunne komme i gang, nu slimhinden var tynd og fin.

Dosen lidt højere denne gang – samme dosis hver dag, og vi var faktisk hurtigere i mål, og med endnu flere store ægblærer end ellers! Vi havde begge en god mavefornemmelse, og til ægudtagningen endte vi med HELE 20 ÆG! 20! Vi var glade og lettede. Det måtte betyde noget godt mod de 5 og 6 æg de sidste to gange.

Laboratorieopkaldet

Laboratoriet ringede ved 9-tiden dagen efter. Vi var nervøse, men ved godt mod. Hun startede med at fortælle, at der var 11 modne æg ud af de 20. Vi nåede lige at glæde os, men glæden var desværre kort.

”Den gik desværre heller ikke denne gang, det gør mig ondt!”

De havde prøvet at befrugte 5 via IVF og 6 via ICSI, men intet befrugtet.

Så nu står vi her igen. Tilbage ved nul, men så alligevel måske tættere på målet end nogensinde, hvem ved?

Kan man ikke passe sammen?

Det er det spørgsmål, vi står tilbage med herhjemme nu. Vi har læst nogle artikler, hvor det kom frem, at kvinders æg favoriserer bestemte mænds sæd, hvilket ikke altid er partnerens. Dette kan være forklaringen på, at nogle par, som ellers ikke fejler noget er ufrivilligt barnløse.
Jeg hæfter mig dog ved, at der står, at det ikke er ensbetydende med, at man ikke kan få et velskabt barn <3 – vejen dertil er bare længere.

Vi venter på at høre fra klinikken senere på ugen. Det fylder lidt, hvis overstående er gældende for os, nu jeg i forvejen har PCOS, hvilket også giver sine udfordringer.

MEN, vi tror stadig på det! Vi hepper på hinanden og alle andre, som kæmper en brav kamp.

Og husk, at den største kærlighed og de længste mål indeholder de største udfordringer – men når vi så endelig er i mål, så er vi også stærkere end nogensinde før <3

Alt det bedste til jer derude

Positive Mind

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Hallo 8. klasse

Hallo 8. klasse

Jeg tænkte at jeg ville lave en lille update over mit forløb hos min coach. Jeg tror mange af jer...

læs mere
PCOS strategi session

PCOS strategi session

Du gør alt hvad der står i din magt for at hjælpe din krop til mindskede symptomer. Til at hjælpe...

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!