Nr 2 IUI-H som bliver til et IVF-forsøg

Blog opslag

Skrevet af Juliemalykke

8 dec, 2019

Det her forsøg har jeg følt mig spærret inde i en osteklokke som jeg ikke har kunne komme ud af, jeg har været ved siden af mig selv, indelukket, trist og ked af det men uden rigtig at græde, opgivende og mest af alt frustreret og skuffet over mig selv og min krop.

Jeg begyndte til akupunktur i dette forsøg for at se om det kunne hjælpe, og hun anbefalet mig at spise LCHF så jeg gik all in i dette forsøg, men det har min krop slet ikke kunne finde ud af, fordi som tak har jeg været til mere end 10 scanninger i dette forsøg som på intet tidspunkt har givet synderlige gode udfald.

På dag 10 finder de et hulrum med blod, som de ikke har set før og som sidder i mit livmodervæv og ingen ved hvad det stammer fra, min slimhinde har været på noget af en rutsjebane alt fra 2mm til 7mm og så tilbage til 3mm og mine æg har ikke kunne beslutte sig for hvilket der skulle være the big boss, så nu har jeg for mange til insemination fordi sygeplejersken/lægerne satte mig op i Gonal-f i håbet om der snart skete noget.

Det skulle vise sig at mine æggestokke elsker Gonal-f i den dosis og måske også lidt for meget fordi da jeg bliver scannet gang nr. 8 fortæller jordmoderne der scanner mig at vi nok er nød til at aflyse, men at hun lige ville finde en læge, da hun forlader stuen sidder morten (som jeg heldigvis havde med lige netop den dag) og han kan godt se at min verden lige er ved at falde sammen men jeg får holdt mine tåre tilbage på en eller anden måde hvilket er mig en gåde for shit jeg har siddet mange gange på en af de stuer i dette forsøg og ventet på en læge for at få ikke så gode informationer, men sådan var den læge der træder ind bestemt ikke, han er sjov og så rar at være i rum med og driller os begge to så den lidt svære stemning ændre sig.

Jeg tror faktisk han er den læge jeg har mødt i vores forløb som har fanget mig i lige det jeg havde brug for nemlig at gøre det hele lidt mere sjovt.
Lægen giver os den nok vildeste før julegave vi kunne drømme om, nemlig at han vil give os ivf i stedet for iui fordi han kan godt se det ikke vil lykkedes og fordi vores 1 iui forsøg endte i en bio ville han gerne give os den mulighed på deres regning (vi er i det private ind til vi skal i ivf)

Vi er blevet rådet til at tage imod denne behandling af alle inklusiv Jordemoderen der scannede os og vi har takket ja, så nu arbejder vi hen mod ivf i stedet og om få dage har jeg ÆU og for at være helt ærlig så er jeg ved at dø en smule af skræk men som Morten sagde husk på slutresultatet og han har ret men det er jo ikke hans krop, hvis æggestokke er meget store og fyldt med æg og heller ikke ham som skal igennem det. Jeg har haft fat i min fjende nr. 1 Google, jeg burde have blokering på google lige som nogle små børn har en lås på hvad de kan søge på.

Næste blog indlæg vil jeg dele mine personlige oplevelse med akupunktur og LCHF i forhold til behandling

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

12. gang må da være lykkens gang!?

12. gang må da være lykkens gang!?

Over en måneds benhårdt arbejde har resulteret i ét skud i bøssen. Det virker så uretfærdigt, men det er jo efterhånden det overordnede tema i alt dette. Det er ægoplægning nummer 12 for vores vedkommende. Jeg kniber en tåre ved tanken om, at vi 11 gange før har siddet i samme situation, fulde af håb – men stadig ikke har fået vores barn.

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!