Nu skal vi bare vente

Blog opslag

Skrevet af FieCamilla

15 okt, 2019

Jeg synes næsten ikke jeg laver andet end at vente. Alt det der fertilitetsbehandling handler jo næsten kun om at vente. Man venter på at sin menstruation kommer. Så venter man på næste scanning og så venter man på at ens æg bliver store nok. Jeg hader den ventetid! Det værste er nok at jeg havde ”planlagt” min graviditet. Det ved jeg godt man ikke kan, men alligevel havde jeg planlagt hvornår nyheden skulle offentliggøres, så det lige passede med at vi kunne ønske os en masse baby ting i julegave. Det kan vi så ikke gøre nu og sådan er det, men det er stadig irriterende at vi endnu engang skal vente.

Min svigerinde, som har et barn i forvejen, er også gået i gang med at prøve at få nummer 2 og jeg håber så inderligt at vi kan være gravide sammen. Det ville bare være så dejligt at synes jeg. Og igen, så ved jeg jo godt at jeg ikke kan planlægge det, men jeg tror ikke jeg er den eneste der ”planlægger” eller drømmer om en kommende graviditet.

Vores situation lige nu er desværre at vi igen skal vente. Vi skal vente på min menstruation. IGEN! Vi startede med provera i starten af august for at sætte i gang i menstruationen og derefter har jeg fået gonal-f og senere hen pergoveris. Gonal-f reagerede jeg ikke på og derfor gik vi over til pergoveris, som jeg reagerede en smule på. Senere gik vi op i dosis og så passede det lige med at da vi tog på ferie der fik jeg så ægløsning i den uge vi var afsted. Det betyder at vi så nu skal starte ”forfra”. Medmindre at det sex vi havde i ferien var nok til at befrugte et æg. Det krydser jeg i hvert fald fingre for.

Nu er der ikke andet for end at vente lidt mere…

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!