Ny Fagprofessionel Kvindefysio v. Lise Jonstrup Appelt

Blog opslag

Skrevet af Kvindefysio

3 nov, 2020

Mit navn er Lise Jonstrup Appelt og jeg driver til dagligt klinikken Kvindefysio i Nibe, som er specialiseret i fertilitetsfremmende fysioterapi, samt bækken- og underlivsproblematikker.

Jeg har en stor passion for at hjælpe dig som kvinde med de problematikker vi kan opleve igennem livet, hvad end det er infertilitet, inkontinens, menstruationssmerter eller underlivssmerter.

Den fertilitetsfremmende behandling har fokus på at optimere forholdene i underlivet og bækkenregionen, så det bliver nemmere for dig at opnå en graviditet, hvad enten det er naturligt eller som supplement til medicinsk fertilitetsbehandling. Dette kan ske gennem massage, øvelser, laserterapi, øreakupunktur eller akupressur. Behandlingen er mild og har ingen bivirkninger.

Behandlingen af bækken- og underlivsproblematikker tilrettelægges efter symptomer, årsag og fund ved undersøgelse.

I klinikken er der fokus på at levere en behandling, hvor værdierne er: god tid, individuel behandling og høj faglighed i en tryg og professionel atmosfære.

Der bliver lagt vægt på god tid til samtale, forklaring og rådgivning. Ingen personer er ens, og der udarbejdes derfor altid en individuel behandlings plan for at sikre den mest optimale behandling samt samarbejde.

Min indgangsvinkel er helkropsfysioterapi, mit fokus er dig og hvor du befinder dig både fysisk og psykisk. Jeg arbejder på denne måde da jeg mener at det fysiske og det mentale hænger uløseligt sammen.

Udover individuel behandling tilbyder Kvindefysio også holdtræning, så du har mulighed for at fremme din fertilitet sammen med andre kvinder som står i lignende situation som dig.

Jeg håber at få lov til at hjælpe dig med at fremme din fertilitet på en sund og naturlig måde

”Skab de bedste forudsætninger for dig og dit underliv”

Du kan kontakte Kvindefysio v. Lise Jonstrup Appelt her.
E-mail. lise.appelt@gmail.com
Tlf. 20 92 60 16

Annonce

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!