Et nyt forløb og andres børn

Blog opslag

Skrevet af Sasja S. Andreasen

28 aug, 2017

Jeg ringede til klinikken fredag den 21. og aftalte at komme ind om mandagen og få Provera i 10 dage. Hun kunne også fortælle at mit progesteron-tal var helt fint, så det er jeg rigtig glad for at høre😊 Jeg spurgte også ind til hvor meget man må motionere og det at have pulsen oppe. Jeg er igen startet på at løbe og nu med Henrik. Er allerede kommet op på 3 km efter kun 6 gange, hvor jeg første gang slet ikke kunne løbe 1 km, hahaha😆 Det har været en lang sommer, tror jeg løb sidste gang i maj. Jeg er bange for, at jeg stresser min krop, hvis jeg løber for meget. Har læst, at det er meget bedre fx at svømme. Men jeg har det så godt med at løbe. Før gik jeg på noget holdtræning, men havde det svært ved, at man skulle komme på nogle bestemte tidspunkter og at jeg ikke kunne gøre som jeg ville. Så nu er jeg glad for og stolt af mig selv, at jeg snart kan løbe 3 km i stræk. Jeg mangler lidt endnu, men det er kun de sidste meter der er svære. Sygeplejersken jeg snakkede med sagde, at jeg skulle kunne sige en sammenhængende sætning og bare løbe stille og roligt, for det er jo godt for fertiliteten at motionere. Samt prøve, at have en puls på under 130, og at det kun var vigtigt ikke at blive for varm efter IUI.

En evt. graviditet?

Inde på klinikken kunne sygeplejersken ikke forstå, at jeg kom allerede😒 Der var jo kun gået 31 dage, men jeg kom jo bare som anvist. Hun var der med en ”ny” igen (der er godt nok mange nye…). De skulle lige høre lægen om det var ok, at jeg startede på tabletterne. Og det var det heldigvis, så det var jo dejligt. Inden jeg måtte begynde på Provera skulle jeg have taget en graviditetstest, da man ikke må være gravid, når man tager tabletterne🙄 Men jeg havde til dels glemt det og samtidig, ved jeg jo at jeg ikke var gravid, så for det første gad jeg ikke rigtig, og for det andet havde jeg ikke lyst til, at se på endnu en negativ test! Men efter scanningen skulle jeg tage en test. De have lige kigget mig op i livmoderen, men de skulle alligevel lige være sikre🙄 Og testen var negativ. Tog på apoteket og måtte to steder for at få tabletterne. Og fik at vide, at jeg bare skulle tage dem, når jeg havde lyst. På pakken stod der ”To tabletter morgen”. Jeg havde ikke set, at jeg skulle tage to, så blev lidt forvirret, men det vel ok, at tage dem om aftenen, hvor jeg plejer at tage mine p-piller?😊 Man skal i hvert fald ikke begynde at google det, som jeg gjorde, hihi😆 Skal på dem i 10 dage og så må vi se, hvornår jeg får den mens😉

Kan ikke få nok

Lige nu har jeg en følelse af, at jeg ikke kan få nok af, at se venner og families børn. At lege med dem og vide, at de synes om mig, er en dejlig følelse. Det er rart, at jeg har det sådan, men ved godt at det nok kan ændre sig, hvis vi må gå igennem mange forsøg uden held, men vi knuger os stadig til håbet om en snarlig positiv test. Jeg kan slet ikke forestille mig hvordan det vil være. Det vil jo være helt vild fantastisk, intet kan måle sig med det. Jeg holder stadig humøret oppe med, at det nok skal ske på et eller andet tidspunkt, helst inden jul😉

Har lige lavet en ny instagram-profil, følg mig på Sasjasprojektbaby.

Tak fordi I læste med❤️

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Årsdag

Årsdag

Den 01.06.2021, har vi været kærester i 3 år. Jeg forbinder dagen med glæde for det meste, men det...

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!