velkommen tilMin Side

ØNSKE BARNET

Blog manager

Jeg er en kvinde på 29 år og min kæreste er 30 år. Vi har været sammen i ca. 9 år, men vi ville (som så mange andre) gerne vente med, at få børn til vi var færdiguddannet og havde fået arbejde.  
Jeg smed p-pillerne i marts 2018, men det føles som meget længere tid siden? Der skulle gå 109 dage før, at jeg fik mit første besøg af tante rød og yderligere 105 dage før min menstruationscyklus blev normal igen, dog lang…  
Efter ca. 1 års forsøg på at opnå graviditet, uden succes, var min læge så sød at sende os til diverse udredninger. I foråret 2019 fik vi svar. Jeg var så heldig ikke, at få en diagnose. Fik endda at vide jeg var en heldig ejer af en høj ægreserve. Desværre var min kæreste ikke så heldig. Han fik konstateret meget svær nedsat sædkvalitet. Fertilitetsklinikken vil ikke tilbyde os IUI, hvorfor vi blev henvist direkte til ICSI behandling, som vi startede op på i februar 2020. 
Jeg har valgt at dele vores fertilitetsrejse, fordi jeg selv får utrolig meget ud af at læse andres historier her på fertilitetsliv. Det giver mig håb og en rar følelse af, at vi ikke er alene. Tusind tak, for alle jer der deler jeres historie.

MineBlogposts