Præsentation af Mathilde Brun ejer af FysioBrun

Blog opslag

Skrevet af Behandler FysioBrun

26 apr, 2020

Mit navn er Mathilde Brun og jeg driver til daglig fysioterapiklinikken FysioBrun i Hobro, som blandt andet arbejder med fertilitetsfremmende fysioterapi. Jeg er så privilegeret at være en del af en lille dygtig gruppe fysioterapeuter i Danmark, som arbejder og brænder for fertilitetsfysioterapi. Jeg kan med hånden på hjertet sige, at jeg har fundet min rette hylde, og at mit job er en passion og drivkraft i sig selv.

Jeg er selv en del af statistikken, og jeg har oplevet på egen krop, hvad fertilitetsbehandling gør ved kroppen, psyken, troen og kærligheden. Jeg ville ønske, at jeg havde kendt til fertilitetsfremmende fysioterapi, da min mand og jeg var igennem årelang medicinsk fertilitetsbehandling, hvor kanyler og besøg på fertilitetsklinikken var hverdag. Gennem fertilitetsfremmende fysioterapi arbejder man naturligt med sin fertilitet på en skånsom måde, der tilmed giver en følelse af kontrol tilbage i en kaotisk tid.

Hos kvinder kategoriseres årsagerne til barnløshed indenfor mekanisk infertilitet, hormonel infertilitet og uforklarlig infertilitet. Det er især den mekaniske infertilitet, der arbejdes med, da vi som fertilitets- fysioterapeuter ved en masse om, hvordan kroppen fungerer og hvilke bevægemønstre, der er hensigtsmæssige for at fremme fertiliteten og blodtilførslen til underlivet. Fertilitetsfremmende fysioterapi kan være et supplement til igangværende medicinsk behandling, men det kan også stå alene som en slags 0.trimester, hvor kroppen forberedes på en kommende graviditet.

Det er min oplevelse at de fleste kvinder faktisk ikke ved særlig meget om deres kvindekrop og derfor accepterer smerter og uregelmæssigheder i deres cyklus, samt nedsat bevægelighed og smerter i kroppen. Ofte ses der en sammenhæng mellem disse uregelmæssigheder og udebleven graviditet. Vi kan som kvinder gøre rigtig meget naturligt gennem øvelsesterapi, behandling, massage og laserterapi for at forbedre forholdene i vores underliv og derved få en sundere og mere regelmæssig cyklus og fertilitet

Jeg håber, at jeg kan inspirere og hjælpe dig på vejen mod en sundere fertilitet gennem fertilitetsliv.

Mathilde, FysioBrun

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Er du 1 ud af 10?

Er du 1 ud af 10?

Vidste du at 1 ud af 10 kvinder lider af endometriose? At det er en utrolig svær diagnose at...

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!