Online workshop: PCOS venlige (spise) vaner

Blog opslag

21 dec, 2021

Da jeg fik konstateret PCOS og kæmpede med ufrivillig barnløshed fik jeg af vide at jeg ikke ville kunne blive naturligt gravid.
Da jeg startede op i fertilitetsbehandling 3 måneder senere, havde jeg i mellemtiden læst og læst og læst omkring PCOS, kost og hvad man kunne gøre, og spurgte den læge jeg var oppe hos til den første samtale om jeg kunne gøre noget i forhold til kosten og min PCOS.
Han sagde nej. Det kan du ikke. Og fordi jeg er normal vægtig fik jeg af vide at jeg ikke måtte – fordi, jeg måtte ikke tabe mig.
Jeg kunne mærke at noget inde i mig ikke troede på ham. Og jeg behøvede ikke tabe mig. Jeg ville bare have det rart i min krop. Og jeg kunne mærke at jeg havde brug for at gøre noget selv fordi følelsen af ikke at have kontrol over min situation og følelsen af magtesløshed fyldte alt for meget.

Og det var det der fik mig i gang med mit arbejde med min krop.

Jeg afprøvede LCHF og Kiss kost da det var det jeg læste var det eneste der virkede på PCOS.
Men det gjorde at jeg fik et langt dårligere forhold til mad, det begyndte at stresse mig og jeg fik det SÅ dårligt indeni fordi jeg ikke følte jeg kunne leve rigtigt, jeg følte mig begrænset og faldt jævnligt i og overspiste af alt det jeg ikke måtte – hvilket resulterede i fremtvungen opkastning. Jeg fik sågar en mild grad af bulimi.

Efter 6-7 måneder på den måde sagde jeg stop.
Jeg havde brugt nok af mit liv på at tænke dårligt om mig, og stresse over maden.  Nu var det nok.
Jeg vidste det ikke var det der skulle til.

Herefter begyndte jeg at leve og spise på en anden måde.
En måde der var mere selvkærlig, med fokus på mig, jeg begyndte at lære hvad der fungerer i min krop, hvilken mad den fungerede godt på – og hvad der bare ikke fungerede.
Jeg havde fokus på mine vaner især i forhold til kosten, men også i min hverdag generelt.
Og det var den proces der gjorde at jeg i december 2017 pludselig, helt uden forventning stod med en positiv graviditetstest.

Jeg har senere uddannet mig, studeret og læst mig til endnu mere viden omkring den proces jeg selv var igennem.

For et par uger siden var jeg til gynækolog. Samme gynækolog som i 2015 konstaterede at jeg har PCOS og som sagde at jeg nok ikke kunne blive naturligt gravid.
Jeg var der egentlig for noget helt andet, men hun kender mig, min historie og henviser faktisk sine klienter til mig. Så derfor scannede hun også lige for at se hvordan understellet egentlig så ud.

Hendes ord var ”Du er virkelig flot” – ja. Lidt underligt at få af vide at man er flot indeni. Men det hun mente var, at min PCOS er ingen steder at se. At det hele ser så fint ud.
Og så sagde hun ”Du holder det flot”
– Og de ord satte sig i mig – fordi det hun talte om der, det var at jeg holder min PCOS kost eller diæt godt. Siden at det ser så fint ud i dag, med tanke på hvor ”slemt” det så ud i 2015.

Men sandheden er jo, at jeg ikke spiser efter en diæt, eller en specifik kostplan eller kost i det hele taget. Og det har jeg ikke gjort siden startet af 2017!
Det der gør, at jeg i dag har en krop hvori man slet ikke kan se at jeg faktisk har PCOS og at jeg i december 2017 stod med en positiv graviditetstest, det er at jeg kender min krop og ved hvad den fungerer bedst på – og 80 % af tiden spiser det.
Jeg ved i dag, hvordan jeg kan fordele mine måltider, så det gavner min PCOS og hvilke næringsstoffer der er vigtige at huske som en primærdel af min kost – og hvorfor.
Derudover har jeg et mindset der gør, at jeg godt kan navigere i og spise f.eks. de hurtige kulhydrater uden det nødvendigvis skal tage overhånd som det gjorde før i tiden.

Kort sagt. Så jeg skabt en livsstil der tilgodeser mig som person, og samtidig min PCOS. På en måde der falder mig naturligt.
Det er altså en livsstil jeg har det godt i, og kan se mig selv i de næste mange mange år.

Og det er også det jeg hjælper mine klienter med at opnå, med stor succes. Som mindre symptomer, pænere hud, en bedre følelse i kroppen, færre overspisninger, en følelse af at de godt kan lykkes, regelmæssige menstruationer, ægløsning og 9 graviditeter.

Jeg ved at kosten kan føles så forvirrende når du har PCOS, jeg ved at det hele kan føles håbløst. Især fordi du har brug for at der skal ske noget. Du har brug for at mærke forandringerne og få det bedre.Maden er et middel til målet når du har PCOS. Men det er bare vigtigt at huske at maden er meget mere end det.
Og jeg ønsker sådan for dig, at din hverdag bliver nemmere og kosten ikke længere skal føles SÅ forvirrende, men på sigt blive en helt naturlig del af dig og din hverdag.

Jeg vil derfor gerne inviterer dig med på min workshop ”PCOS venlige spise vaner uden restriktioner”.

Som er en workshop fordelt over to hverdags aftenen, hvori jeg deler nogle af det helt konkrete vaner jeg selv har i min hverdag. Som jeg har implementeret efter at have fået den viden omkring kroppen, PCOS og kosten. Og som jeg også hjælper mine klienter med at implementere fordi de har en kæmpe rolle i forhold til at mindske dine symptomer.

Del 1: 
04.01.22 kl. 19.00-20.15
Emner på del 1:
Kulhydrater, hvorfor og hvordan kan du med fordel have dem som en fast del af din kost? – hvor det gavner din PCOS fremfor at forværre den.
3 madvaner der gavner din PCOS

Del 2:
11.01.22 kl. 19.00-20.15
Emner på del 2:
Et Stærkt og power fuldt mindset til et liv med PCOS – der hjælper dig til at tage de valg i forhold til kosten du ved gavner din proces.
3 fif til hvordan du kan få mere energi og overskud til kosten, og skabe en livsstil med mere ro

Alt sammen for at du skal få noget mere viden, og få nogle helt konkrete og håndterbare værktøjer og vaner du kan implementere i din hverdag, som kan gøre livet med PCOS nemmere for dig, øge dine chancer for at opnå din drømme graviditet, give dig mere energi og mindre stress over kosten.

Kan du ikke se med på dagen, bliver der sendt er replay ud efterfølgende du har mulighed for at se et par uger.
Du får også tilsendt en workbook omkirng de emner vi kommer igennem, til at hjælpe dig endnu mere på vej.

Prisen er 312,5 kr. lige nu. Den stiger d. 01.01.22 til 450 kr.

Jeg glæder mig helt vildt til at dele endnu mere viden med dig og en masse guldkorn der kan hjælpe dig i dit arbejde med din PCOS!

Tilmeld dig workshoppen her

Kærligst
Mie Kerstine
/ PCOS Mentor
P.s. Vil du høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig i dit arbejde med din PCOS og i din rejse mød din ønskede graviditet? Så book en helt gratis og uforpligtende samtale i min kalender Her

Annonce

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

PCOS strategi session

PCOS strategi session

Du gør alt hvad der står i din magt for at hjælpe din krop til mindskede symptomer. Til at hjælpe...

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!