“Optakt til frossenpind”

Blog opslag

Skrevet af Endolivet

8 mar, 2019

I dag tilmeldte vi os fryseforsøg med vores eneste “frossenpind” fra sidste ægudtagning. I mit hovede, ville denne “omgang” gå relativt hurtigt ala ÆO midt i cyklus og altså omkring 12. dagen…
Endnu engang driller endometriosen og lægerne har konfereret og er kommet frem til, at dels grundet min svære endometriose og dels grundet min meget lille påvirkning (i fertilitetsretning forstås. Bivirkninger er der nok af) af hormonstimulering, så skal jeg først møde ind til indledende scanning på  17. dagen. Det er VIRKELIG mange dage på østradiol, inden vi overhovedet er klar over, hvorvidt vores frossenpind overlever optøningen. Det er VIRKELIG mange dage med potentielle bivirkninger. Og det er VIRKELIG meget ventetid. 
Så. Optakt til frossenpind. Nogen med lignende erfaringer for så vidt angår lange stimuleringsperioder med østradiol – de modtages med kyshånd!?

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

12. gang må da være lykkens gang!?

12. gang må da være lykkens gang!?

Over en måneds benhårdt arbejde har resulteret i ét skud i bøssen. Det virker så uretfærdigt, men det er jo efterhånden det overordnede tema i alt dette. Det er ægoplægning nummer 12 for vores vedkommende. Jeg kniber en tåre ved tanken om, at vi 11 gange før har siddet i samme situation, fulde af håb – men stadig ikke har fået vores barn.

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!