PCO og Metformin og vejen til vores 3 børn og ønsket om nr 4

Blog opslag

Skrevet af Kathe og John

13 aug, 2018

PCO og Metformin og vejen til vores 3 børn og ønsket om nr 4

jeg er for en lille uges tid siden begyndt på metformin igen for 4 gang og puha jeg havde lykkeligt glemt hvordan opstart var
første uge 1 pille og mega ondt i maven og kvamle vis jeg kommer til at spise noget der bare minder om noget der er sødt så er toiletet min bedste ven
jeg er lidt spændt på hvordan det kommer til at gå når jeg på søndag begynder på nummer 2 pille men mon ikke det nok skal komme til at gå godt når jeg lige kommer godt ind i det hele og kroppen vender sig til det igen og maden er helt på plads så er jeg sikker på det nok skal blive super godt

vi har altid ønsket os en masse skønne børn og dobeltsengen var bare ikke der det vil lykkes for os at få det vi
ønsket os mere end noget andet her i verden det gjorde så ondt det kan ikke beskrives hvor ondt det gjorde og 2 gange må vi også igennem 2 aborter men når lige og blive lykkelig og et par dage efter er det slut tror aldrig jeg har oplevet noget der gjorde så ondt og fylder så meget selv i dag fylder det men jeg har lært at leve med det nu og kan ligge det lidt bag mig men det er stadig noget der er i vores tanker og vi engang imelem snakker om

i 2010 begynder jeg for første gang på metformin og det var samme tur den første uge ondt i maven og kvamle men det hjælp mig så godt jeg fik styr på min PCO og mit vægttab selvfølige med den rigtig mad og motion
jeg fik efter godt 9-10 måneder tabt 30 kg og var klar til IVF og blev gravid med vores første søn efter en dejlig gravitet tog jeg over 30 kg på igen men tænke ikke over det for jeg stod jo med en helt igennem dejlig baby

i 2012 var vi klar til at begynde baby nummer 2 men de 30 kg var der endnu på min krop så metformin blev min store hjælp men det var det sammen ved opstart igen med mega ondt i maven og kvalme men der fik jeg så hjælp at en ny ven nemlig bogen Spist Dig Gravid og det blev virkelig nøglen til et beder live med PCO for mig
efter 8 måneder var jeg klar til et nyt IVF forsøg men da jeg fik taget mine æg ud vistet at denne gang var det min mand
sæd der var noget med der var nemlig ingen leven sædsceller så nu måtte de tænke hurtigt enden mine æg vil dø så de kom på frys uden at blive befruget og tiden efter var min mand til en masse prøver og det viseret sig at de skal opereret ud for de kun overleve
så mine æg bleve optøvet og befrugte
2 æg blev lagt tilbage i mig og rasten på frys men det forsøg lykkes ikke og vi måtte igang
d 6/11 2014 kom vores dejlige smukke søn til verden efter en et boblet fryseforsøg så han er ikke bare et fryseforsøg men fra et boblet fryseforsøg

så der jeg starte op igen 2015 da baby nummer 3 skulle laves gik der ikke lang tid før jeg fik smidt de 30kg jeg også tog på i nummer 2 gravitet og efter så metformin og Spis Dig Gravid og rigtig meget motion så efter 6-7 måneder var de væk og vi var igen klar til en IVF hvor vores nr 3 dejlige søn blev til i et fryseforsøg og født d 11/7 2017 denne gang var det så meget nemmer det var som om at mange ting var falden mere på plads og jeg kun slappe mere at i det hele det var som om jeg havde mere styr på min krop

jeg har virkelig prøvet en masse kurer for at se hvordan de virket på min krop og jeg synes bare det er bogen spis dig gravid der har hjulpen mig mest
enden jeg fik metformin kun jeg bare ikke komme at med mine kg lige megt hvor meget jeg løb og hvor sundt jeg spist
var de kg bare en del at min krop det var så svært for andre at forstå hvordan det kun være jeg ikke tabte mig når jeg gik så meget op i min sundhed og jeg så blev ved med at ha en masse kg for meget

den rigtig maden metformin og motion sat rigtig sammen det er det der virker for mig

jeg har været på juice kuren jeg har været på kød kuren hvor man spiser kød og grøntsager også om morgen
jeg har været på lene Hansson kur men det er bare som om det ikke rigtig virker for mig

og vis der noget jeg elsker er det er mælkechokolade og kartofler åhhh det er bare lige mig vis der er noget jeg savner er det kartofler til aftensmad og kogte gulerødder

jeg har læret at leve med min PCO men vi bliver aldrig de bedste venner

kæmpe kram herfra <3

2 Kommentarer

 1. Samantha

  Hej conact (asngweh@gmail.com) hvis du er interesseret i adoption, har min mand og jeg vedtaget herfra privat. Tak

  Samantha

  Svar
 2. Stine

  Punktum?

  Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

12. gang må da være lykkens gang!?

12. gang må da være lykkens gang!?

Over en måneds benhårdt arbejde har resulteret i ét skud i bøssen. Det virker så uretfærdigt, men det er jo efterhånden det overordnede tema i alt dette. Det er ægoplægning nummer 12 for vores vedkommende. Jeg kniber en tåre ved tanken om, at vi 11 gange før har siddet i samme situation, fulde af håb – men stadig ikke har fået vores barn.

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!