PCO OG MIN MAD

Blog opslag

Skrevet af Kathe og John

6 sep, 2018

Jeg er i gang med et vægttab på 20 kg
Min morgenmad
jeg fandt den her opskrift på en virkelig lækker morgenboost med A38 banan avokado spinat kanel vanilje mandler så den smager sååå godt 😀 men det kan også være juice som jeg selv laver med gulerødder æbler peberfrugt mælkebøtte og agurk men ellers kan det også være æg skinke mager ost gulerødder og nødder
I løbet at dagen spiser jeg en masse rå grønsager og nødder det hjælper på at jeg ikke når og blive så lækkersulten  hehe
Min frokost
jeg spiser rigtig meget salat med en masse kød i og kikærter til jeg har lige lavet stenalderbrød så det glæder jeg mig til at prøve i morgen til mig mad 😀
Min aftensmad
Jeg spiser det samme som min familie får jeg undergår bare kartofler pasta og ris det er så det er der jeg tænker at stenalderbrødet kommer ind i billedet så der er noget andet en gang imellem men ellers er det en masse grønsager og kød kød og kød og kirkærter jeg er i gang med at prøve nogen opskrifter på kager og brød til dem der har PCO så det kommer der meget mere om
Jeg spiser 3 metformin om dagen vitamin pille og fiskeolie og jeg drikker 3 shots glas med mælkebøttesaft om dagen men ikke de dagen hvor jeg får det i min juise om det hjælper ja det ved jeg ikke men jeg har gjordt hver gang jeg er i gang med et vægttab jeg fik en gang en super lækker opskrift på en dessert at min fertilitets sygeplejerske som jeg gik ved for at komme igang med mit vægttab første gang græsk yoghurt 2% 2 dl cacao pulver flydende sød vanille essens og evt appelsin saft
Lige nu har jeg tabt 5 kg så det går den helt rigtig vej 😀

1 Kommentar

  1. Nynne

    Super fedt, at det går den rigtige vej med dit vægttab. Jeg er overbevist om, at det nok skal give en masse igen når du en dag når målet.

    Fem kilo allerede er MEGET flot! Over hvor lang en periode er det på?

    Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

PCOS strategi session

PCOS strategi session

Du gør alt hvad der står i din magt for at hjælpe din krop til mindskede symptomer. Til at hjælpe...

læs mere
Handlinger og vaner

Handlinger og vaner

Problemet Der var engang et bjerg. Fra toppen af bjerget udsprang en flod, og hver vinter faldt...

læs mere

Behandlingstilbudkalender

No event found!