PCOS strategi session

Blog opslag

18 sep, 2022

Du gør alt hvad der står i din magt for at hjælpe din krop til mindskede symptomer.

Til at hjælpe dig selv til at få det bedre i din krop og øge dine chancer for graviditet.

Du gør alt i bedste mening.
Måske du har prøvet en masse forskellige metoder af? Metoder der måske er svære at holde eller metoder du ikke føler virker som de skal? Måske du har presset dig selv hvor du mister dig selv lidt undervejs?

PCOS kvinder er nogle af de mest dedikerede kvinder jeg kender. Det kan jeg sige uden at blinke.

Fordi, du har nogle drømme du så gerne vil have til at gå i opfyldelse. Så selvfølgelig gør du alt hvad der står i din magt for at komme derhen. Selvfølgelig prøver du alt hvad du ser potentielt kunne hjælpe.
Du har en indre kraft, en indre styrke der driver dig. Men når det du prøver så ikke virker. Så slår det hårdt. Kender du det?
Måske din utålmodighed også gør det sværere. Det kan være at du kan genkende det med at prøve noget af i en kortere periode uden resultat, for så at fortsætte til en ny ting der måske kan hjælpe.  Eller måske du oplever at hoppe ind og ud af en metode fordi den er svær at holde i længden?

Du gør alt i din bedste mening. Jeg gjorde det samme, og det samme gør mange andre.

Udfordringen er, at din krop og dine hormoner har brug for stabilitet, kontinuerlighed og tid til at mærke alt det gode du gør for den kan reagerer. Og den proces kan tage lidt tid. Den har simpelthen brug for du gør det samme i længere tid – længere tid end din tålmodighed måske vil synes er rart. J
Rigtig mange PCOS piger er fyldt med frustration, afmagt, føler de mangler viden og at de famler i blinde – Det vil jeg gerne komme til livs så vidt det nu engang er muligt selvfølgelig.

Alle PCOS piger er forskellige, det betyder også at din tilgang til at mindske din PCOS vil være individuel

Det du har brug for, for at kunne det, det er en strategi. En strategi for hvor du kan sætte ind i forhold til de symptomer du har og den måde din krop reagerer på når du f.eks. spiser, træner eller lignende.
Hvad er det lige præcis der fungerer for din krop, så du forhåbentligt kan begynde at se de ændringer der sker inde i din krop – og en strategi til at gøre det.

Lige præcis det kan jeg hjælpe dig med. Nemlig at se præcis hvor og hvordan du kan sætte ind i forhold til din PCOS. Og hjælpe dig med at opnå det i den hverdag og livsstil du allerede har.
Jeg kan med den viden om PCOS og kroppen, samt den erfaring jeg har med så mange forskellige skønne PCOS piger, se lige præcis det. Ud fra hvad dine symptomer er, hvordan din kost den er i dag og hvordan du har det.
Og det vigtigste for mig er, at den metode du går med, de tiltag du skal tage i din hverdag for din PCOS, er så realistiske som muligt og så tro mod dig selv som muligt og at du lære at se de små tegn på forbedringer, så du kan holde utålmodigheden ud og fortsætte.  Det er nemlig det der gør at det bliver til at holde ud at være i utålmodigheden, og det der giver dig mod på at fortsætte dit arbejde med dig.

Derfor har jeg lavet konceptet PCOS strategi session

Her snakker vi om din situation, dine symptomer og jeg vil så vidt muligt gøre mit til at du forstår sammenhængen i hvorfor din krop gør som den gør.
Vi går ind og kigger på din kost, bevægelse og hvad du ellers føler du har behov for at få på plads, eller få vendt. Sessionen tager udgangspunkt i dig og dine behov. Og så arbejder vi ud derfra, så du får du lige præcis den plan der skal til for at du har mod på at tage dine næste skridt.

Det får du ud af en PCOS strategi session

 • Udover en helt konkret plan for dit videre arbejde med din PCOS er mit formål at du skal opnå en større ro i forhold til de valg du tager og din situation.
 • Mindre frustration og afmagt. Men vil være klar til handling.
 • Du får gjort nogle tiltag i din hverdag der vil gøre at du mærker en forskel og dine symptomer stille og roligt forbedres.
 • Du får det skub du har brug for, og føler dig motiveret.
 • Du føler dig set, hørt og forstået og går fra sessionen med fornyet energi. Og måske endda håb.
 • Du får den viden og forståelse for at din krop gør som den gør, sådan at du kan hjælpe din krop bedst muligt 🙂

Helt konkret: 

 • 90 minutters strategi session med udgangspunkt i dig, din krop, din PCOS og din livsstil
 • Du får en individuel strategi for hvor du kan sætte ind som vil hjælpe din PCOS til mindskede symptomer – og forståelse for hvorfor du med fordel kan sætte ind dér.
 • Der er en lille hjemmeopgave (der er overskueligt og til at gå til) op til vores session, simpelthen for at jeg kan forberede mig, lære dig og din krop bedre og kende og hjælpe med en strategi der virker og læner sig op af den du er. (En hjemme opgave der allerede der får dig til at reflektere. Så faktisk starter din proces allerede dér).
 • Du får efterfølgende en mail med din udførlige strategi samt hvilken rækkefølge du kan lave de forskellige tiltag i + råd og vejledning til din situation.
 • Der er 4-5 sessioner ledige / måned som udgangspunkt. Indtil jeg går på barsel 01.02.23
 • Til og med december vil der også være en 15 minutters opfølgende samtale over telefonen ca. en måned efter vores session.
 • Du booker en tid i min kalender minimum 7 dage før Via dette link  Vælg ydelsen “PCOS Strategi session (der er mulighed for 2 rater)

Det er først til mølle 🙂 – men kan du mærke det kalder på dig, men passer ingen af tiderne, så skriv og vi finder ud af det. 🙂

Jeg vil aldrig love dine symptomer vil mindskes, da hver en PCOS krop som sagt ikke er den samme. (og det simpelthen er for stort at turde at love 🙂 ) Og slet ikke med det samme, da det ikke er et quickfix.
Men når det er sagt. Så er min erfaring med mange forskellige typer af fantastiske PCOS kvinder, at med et fokus på lige netop viden og forståelse, kost, bevægelse og hvordan dit indre har det. Kombineret med kontinuerlighed og tålmodighed. At så vil du opleve en forandring i din krop og dit indre, du vil mærke en større energi, du vil mærke en forskel og på sigt kan det skabe endnu større forandringer i forhold til de drømme du har.

Jeg tror på det. Jeg tror på dig. Og jeg vil ELSKE at hjælpe dig på vej 🙂

Kærligst
Mie Kerstine
/ PCOS Mentor

Vil du høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig i dit arbejde med din PCOS og i din rejse mød din ønskede graviditet? Så kan du læse mere på min hjemmeside https://mie-kerstine.dk/ Eller sende mig en  mail på mail@mie-kerstine.dk så kan vi altid tage en helt gratis og uforpligtende samtale omkring dig og din situation. 🙂

Annonce

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!