Pillebehandlingen er hermed ’’afsluttet’’ og nu venter vi igen…

Blog opslag

Skrevet af Projektbaby_pcos

11 nov, 2019

I mit sidste indlæg skrev jeg om den pillebehandling jeg var startet på. Jeg skulle tage Metformin i 3 måneder og derved håbe at jeg fik menstruation, så vi kunne lave en baby hjemme i soveværelset. Desværre er det ikke gået som vi håbede på…

I de 3 måneder jeg har været i gang med denne behandling, har jeg kun fået menstruation 1 gang – og det var sidste uge af de 3 måneder. Det betyder derfor, at jeg måske får en cyklus hvis jeg får menstruation igen om 3 måneder… Altså mere ventetid…

Jeg ringede til fertilitetsklinikken da de 3 måneder var gået og spurgte hvad vi så skulle gøre nu. Jeg fik beskeden om, at vente på om min menstruation skulle komme i slutningen af denne måned, også tilmelde mig et forsøg på første cyklusdag. Hvis min menstruation ikke skulle komme, skal jeg ringe til dem hvorefter de så vil sætte den i gang, så jeg kan få en ægløsningssprøjte og måske kan vi få vores 1 insemination forsøg.

Det er jo en fin nok besked, fordi der måske er en chance for at vi kan få det første besøg inden året er omme. Men jeg havde bare sådan en tro om, at vi kunne klare det alene her hjemme i soveværelset efter den optimisme som lægen på klinikken havde da vi var til vores første samtale. Det lød næsten på hende som om, at pillerne var 99,9% nok til at jeg blev gravid helt naturligt… Jeg ved godt, at hun selvfølgelig ikke skal sige at chancen nok ikke er der, men der var bare så meget optimisme i hendes stemme og de ord hun brugte, så både min kæreste og jeg var næsten sikre på at jeg var gravid inden for 3 måneder… Men sådan går det jo bare næsten aldrig i denne her verden…

MEN der er ikke andet for, at komme op på hesten igen og håbe og tro på det nok skal komme lige om snart. Vi har trods alt kun være i gang i 3 måneder, og har ikke haft nogen forsøg med ’’hjælp’’ endnu.

Tak fordi I læste med/N

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!