Præsentation af behandler fysioterapeut Louise Davidsen

Blog opslag

15 feb, 2021

Jeg hedder Louise Davidsen og er uddannet fysioterapeut. Jeg arbejder til dagligt i klinikken Tommerup Fysioterapi & Osteopati. Klinikken består af to afdelinger, én i Tommerup som er vores hovedafdeling og én i Odense C som er en satellit klinik tilknyttet FinForm fitnesscenter. I klinikken er der plads til alle, og vi er en klinik, som samarbejder på tværs af vores specialer og rådfører os med hinanden – på den måde får du ikke kun gavn af mig, men af 10+ dygtige behandleres kompetencer. I TFO Fertilitet møder du mig, Louise, som har mulighed for at tilbyde dig behandling i begge afdelinger.

Jeg har siden min studietid været passioneret og nysgerrig omkring emnet fertilitet og fysioterapi. Jeg har skrevet mit speciale om området, hvor jeg har undersøgt betydningen af fysioterapeutens arbejde under fertilitetsbehandling – herunder betydningen for kvinders oplevelse af egen krop og empowerment følelse. Jeg har videreuddannet mig inden for området og taget kurser i fertilitetsfremmende fysioterapi for at blive så egnet som muligt til at hjælpe ufrivillige barnløse med deres fertilitetsudfordringer. Jeg står nu og er en del af den lille gruppe af fysioterapeuter i Danmark, som arbejder med fertilitetsfysioterapi, og jeg elsker det.

Jeg brænder for at give dig en masse viden og redskaber, til hvordan du kan tage ejerskab, få mere kontrol og blive en aktiv medspiller i dit fertilitetsforløb. Jeg underviser dig i forskellige temaer omkring fertilitet og gør dig klogere på din krop og din fertilitet. Første gang du kommer til mig får du en startsamtale, hvor vi kommer godt omkring din historie, din tilværelse, dine udfordringer m.m. Derefter får du en fuld fysioterapeutisk undersøgelse med fokus på din fertilitet. Udfra de oplysninger du har givet mig, og de fund jeg har gjort mig under undersøgelsen, vil vi sammen udarbejde den behandlingsplan, der passer bedst til dig.

Fertilitetsfremmende fysioterapi er en bivirkningsfri naturlig måde at fremme din fertilitet på uden risiko. Du kan udover en mulig graviditet, opleve normalisering af cyklus, nedsat menstruationssmerter, nedsat smerte i underliv og bækken, bedre blærefunktion og fordøjelse, smidigere arvæv, bedre kropsholdning, øget kropsbevidsthed, et mindre stressfuldt fertilitetsforløb og meget mere. Hvis du vælger holdtræningsforløbet, vil du også få mulighed for at møde og tale med kvinder i lignende situation som dig, i et trygt og lukket forum, hvilket jeg stærkt kan anbefale!

Hos TFO Fertilitet er der både mulighed for individuelle forløb, holdtræningsforløb eller begge forløb samlet. Du kan komme til mig som et supplement til igangværende medicinsk fertilitetsbehandling eller lade fysioterapien stå alene som en forberedelse til en kommende graviditet. Gennem træning, fysioterapeutisk behandling, massage, laserterapi, rådgivning, vejledning i kost og motion, stresshåndtering og meget mere, håber jeg på at kunne hjælpe dig på vej på din fertilitetsrejse.

Louise, TFO Fertilitet

Annonce

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!