Præsentation af Ditte Marie ejer af Superfys.com

Blog opslag

Skrevet af Superfys.com

5 maj, 2020

Jeg har været fysioterapeut i 20 år og indehaver af Superfys.com der ligger i Odsherred, i Vestsjælland altid været nysgerrig på hvordan kroppen fungerer og hvordan vi yder optimalt samtidig med at vi passer godt på vores krop, holder os sunde og i god form.

Som første gangs mor i en sen alder(38 år) er drev min nysgerrighed mig fra idrætsverden over i den mere holistiske boldgade, hvor det mere handler om hele kroppens funktion set med flere forskellige briller førte fertilitets fysioterapien mig til at tage en 2-årig uddannelse i Komplementær Hormon Terapi for at kunne hjælpe kvinder med at opnå graviditet, ved at komme hele vejen rundt både om kroppen og kosten -For på den måde, kan jeg hjælpe med at skabe balance og harmoni i en krop hvor det at opnå graviditet er svært eller en langsommelig proces.

Forskere ved Harvard School of Public Health har lavet en undersøgelse der viser at en reduktion i infertilitet på 80 % ved livstilsændringer og det er dem jeg gerne vil hjælpe dig med at indføre, nogle gange er det få ændringer der skal til og nogle gange er det gennem din krop vi skal arbejde på arvævsbehandling.  Og jeg behandler både kvinder og mænd. Mit udgangspunkt vil være den evidens der ligger tilgængeligt samt min mange års erfaring med kroppen.

Hos mig tager jeg mig god tid til at finde årsagen til hvorfor og hvad du selv kan gøre, nogle gange kommer du hjem med øvelser andre gange er det en kostplan, det vigtigste er at vi kommer hele vejen rundt om din sundhed så du får skabt et optimalt forhold i din krop til at blive gravid.

Så jeg vil elske at hjælpe dig på vej med at opnå en Sund Fertilitet i en Sund krop. Min baggrund for at hjælpe dig er min uddannelse som Fysioterapeut og de kurser i Fertilitetsfysioterapi jeg har taget, Eksamen i Idrætsfysioterapi, Dip. Kinesisk Akupunktur samt at jeg pr. 1/10-2020 er færdig uddannet som Komplementær Hormon Terapeut.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!