Præsentation af Fertilitetsrådgiver Anja Faber som er ny behandler på Fertilitetsliv.dk

Blog opslag

17 jul, 2021

Fertilitetsrådgiver Anja Faber

Hjertelig velkommen til mit univers her på Fertilitetsliv.dk. Jeg er taknemmelig for at du har lyst til at læse med.

Privat er jeg gift med Søren og sammen har vi 2 børn, som begge er kommet til verden gennem kendt ægdonation.

At springe ud som Fertilitetsrådgiver i starten af 2021 var for mig kulminationen på en hård, men også̊ livsbekræftende periode i mit liv. Den udløsende faktor var, at jeg tilbage i marts 2019 fødte vores søn Elliott, 3,5 måned før tid.

Denne livskrise igangsatte en enorm personlig udvikling hos mig, som gjorde at jeg tog mit liv op til overvejelse og valgte skifte karriere og følge mit hjerte, for at springe ud som selvstændig Fertilitetsrådgiver.

Jeg har ikke et sekund fortrudt, for det er det mest meningsfulde arbejde jeg kan forstille mig. Derfor er blevet min hjertesag at række ud, undersøge og udfordre, for at være med til at sikre at alle bliver mødt med respekt, ordentlighed og empati i den sårbare proces som fertilitetsbehandling unægtelig er.

Mission

Min mission for Fertilitetsraadgiveren.dk har været at skabe et univers for dig fyldt med nærvær, tillid og ro, hvor jeg kan være din rådgiver, mentor eller wingwoman i en sårbar periode af dit liv, hvad enten det er før, under eller endt fertilitetsbehandling eller ægdonationsforløb. Et frirum hvor du kan være lige præcis den du er, med alt hvad det måtte indebære af svære følelser og tanker og hvor dét at kunne vise din sårbarhed er den største styrke.

Afklarende samtale

Jeg tilbyder altid en uforpligtende og afklarende samtale, inden du beslutter dig for om jeg er det rette match for dig. Det vigtigste er, at du har en god fornemmelse af, om jeg kan være den rette støtte og rådgiver for dig, inden vi indgår et samarbejde.

Hvis du er nysgerrig om det kunne være noget for dig, så kontakt mig pr. mail anja@fertilitetsraadgiveren.dk, for en afklarende samtale.

1:1 sessionerne kan forgå fysisk på mit kontor i Hedensted eller online via Teams, så vi kan ”mødes” uanset hvor du befinder dig i landet.

Facebook-gruppe

Hvis du er eller skal i gang med et ægdonationsforløb, så skal du være hjertelig velkommen til at hoppe med ind i min Facebook-gruppe ”Find ro og accept i dit ægdonationsforløb”, hvor jeg løbende inspirerer og deler ud af de redskaber jeg bruger i min hverdag, som Fertilitetsrådgiver.

Facebook-gruppe: https://www.facebook.com/groups/1003343200199880

Landsforeningen for Ægdonation

Fordi dine æg betyder noget!

En anden sag, som jeg er utrolig stolt over og som ligger mit hjerte meget nær er LFAE, som jeg er medstifter af.

En nystiftet forening, som har til formål at

  • At fremme oplysning og indsamle viden om ægdonation
  • At forbedre vilkårene og sikkerhed omkring ægdonation ved at påvirke den eksisterende lovgivning.

Hvis du er nysgerrig på at høre mere, så kontakt mig endelig eller følg os på  https://www.instagram.com/lfae.dk/

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!