Præsentation af Karina Remming ejer af Klinik for krop og velvære

Blog opslag

2 sep, 2020

Mit navn er Karina Remming og er 48 år. Jeg har i 7 år arbejdet med zoneterapi, kranio sakral terapi, organmassage, bindevævsmassage og er RAB godkendt, dvs Registreret Alternativ Behandler.
Jeg underviser ligeledes i kranio sakral terapi til babyer.

Når jeg arbejder med mine klienter, arbejder jeg med stor respekt til deres krop og situation. Jeg arbejde med at forløse traumer i krop og psyke.

Et overaktivt nervesystem – et traume – skal forløses, så vi ikke udvikler en uhensigtsmæssig adfærd, hvor almindelige dagligdagsting bliver en belastning, hvilket gør det endnu svære at fastholde den positive tilgang til at opnå at blive gravid og få et barn. Det er utrolig vigtigt at blive set, hørt og forstået lige der hvor man er.

Når jeg arbejder med Kranio Sakral Terapi og fertilitet, arbejder jeg med nervesystemet hvor jeg skaber ro og balance. Derudover arbejder jeg med vejrtrækning og selve organsystemet. Målet er at få balancen oprettet i krop og psyke, samtidig med at rette op på de evt. skævheder, forstyrrelser og spændinger der ligger i kroppen. Herved giver man kroppen de bedste betingelser for at tage imod en graviditet, og stå imod et måske langstrakt forløb uanset om det er i fertilitetsbehandling eller om man selv prøver at blive gravid.

Du er altid velkommen til at ringe og få en snak.

De bedste hilsner
Karina Remming
E-mail. karina@remming.net
Web. www.remming.net
Tlf. 4014 1331

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Behandlingstilbudkalender

No event found!