Præsentation af Malene Christine Fertilitets coach

Blog opslag

18 aug, 2020

Jeg hedder Malene Christine og jeg er uddannet sygeplejerske og certificeret coach med speciale i fertilitet.  Jeg har selv erfaring med ufrivillig barnløshed og kender til de mange tanker og følelser som kan være forbundet med det. Jeg har et stort ønske om at skabe et rum for dig,  hvor alle tanker og følelser er tilladte. Hvor du kan lære nye måder at håndtere livet, på vejen igennem ufrivillig barnløshed, med fokus på at have dig selv i behold og mærke efter hvad der føles rigtig for dig. Når vi står med ufrivillig barnløshed helt tæt inde på livet, så mærker vi ofte hvordan det påvirker os i mange sammenhænge i vores hverdag og hvordan ensomheden kan ramme os, når føles af at stå helt alene tager over.  Mit fokus vil derfor altid være at se på hele dig og alt hvad du rummer og mærker.  Du vil både kunne støttes i mere konkrete redskaber, men også kunne bruge fertilitetscoaching til at blive klogere på dig selv, mærke en udvikling og se nye perspektiver ind i dit liv med ufrivillig barnløshed tæt inde på livet.

Fertilitetscoaching kan støtte dig til hvordan du kan leve livet og ikke blot overleve igennem kampen med ufrivillig barnløshed. Et større kendskab til dig selv og dine inderste tanker, kan gøre dig i stand til at mærke bedre efter hvad der er godt for dig og hvordan du kan yde omsorg for dig selv.  Mange kan have en følelse af ikke at have nogle muligheder for at skabe bedre vilkår for sig selv igennem ufrivillig barnløshed og at det hele er i lægernes hænder. Det kan for nogen give en følelse af at fokus kun er på kroppen rent fysisk. Ved fertilitetscoaching får du mulighed for at give plads til dig selv og det psykiske element. Ved at have fokus på det giver du dig selv bedre vilkår, når du finder din egen vej og på den måde styrker dit eget potentiale rent psykisk til at komme igennem kampen med ufrivillig barnløshed. Fokus er på dig og lige præcis det du ønsker at tale om.

Jeg holder til i Klinik Underværk, som ligger på Frederiksbjerg i Aarhus. Du har mulighed for samtaler i klinikken eller ved walk and talk i det naturskønne område ved Tangkrogen. Det er vigtigt du føler sig tryg ved at dele dine tanker og følelser med mig. Derfor tilbyder jeg altid en gratis og uforpligtende telefonisk – eller videosamtale, hvor du kan blive klogere på hvad fertilitetscoaching er og mærke efter om et forløb hos mig, er det rette for dig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig

De bedste tanker
Malene Christine, din fertilitetscoach
Tlf. 20 34 09 34
E-mail. malene@klinikundervaerk.dk
Web. www.malenechristine.dk

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!