Præsentation af Micha Grøn ejer af Micha Grøn Klinikken Charlottenlund

Blog opslag

Mit navn er Micha Grøn, jeg er uddannet gynækologisk-obstetrisk fysioterapeut, og behandler til dagligt patienter med symptomer og smerte i bækken og underliv.

Et fysioterapeutisk fertilitetsforløb indeholder manuel fertilitetsbehandling, laserterapi, øvelsesterapi, og vejledning i hvordan du via din og din partners livsstil påvirker fertiliteten positivt. Jeg tilbyder dig en mulighed for at forbedre dine chancer for at blive gravid – naturligt eller som supplement til medicinsk fertilitetsbehandling – gennem et forløb, hvor du er i fokus, aktivt deltager og oplever en behandling, der er rettet mod netop dine behov. Min erfaring er, at fysioterapeutisk fertilitetsbehandling også hjælper kvinder, der har svært ved at holde på en graviditet. Forløbet er enormt effektivt og samtidigt skånsomt og uden bivirkninger.

Infertilitet kan have mange forskellige årsager og udtryk. Derfor giver det mening at se behandlingen i et holistisk perspektiv og starte med at forberede kroppen på en kommende graviditet. Det handler om at sørge for, at din krops generelle sundhedstilstand er god, at dine reproduktive organer og de tilhørende organsystemer og forsyningsveje fungerer optimalt – at de kan bevæge sig – at du har det godt og er i balance. Et æg tager tre måneder om at modnes. I den periode vil jeg anbefale, at du drager omsorg for din krop i relation til fertilitet. Det hjælper et forløb hos mig dig med.

Min nysgerrighed på, hvordan jeg med fysioterapeutiske metoder kan fremme fertiliteten, blev vagt, efter jeg selv gennemgik et voldsomt indgribende medicinsk fertilitetsforløb. Det føltes som et overgreb på flere planer, min krop blev ’tvunget’ til at producere æg og til at tage imod et befrugtet æg. Samtidigt oplevede jeg, at det var en gave at få hjælp til at få vores andet barn. Jeg manglede, at være en aktiv medspiller i et forløb, der blev for teknisk og uden kærlighed.

Siden da har jeg tilegnet mig viden og kompetencer til at kunne undersøge, vejlede og behandle kvinder og mænd med at forbedre chancerne for at opnå en graviditet på en naturlig, omsorgsfuld og skånsom måde. At give kroppen – dig – det du har brug for for at være frugtbar og være i stand til at skabe liv.

Jeg har uddannet og specialiseret mig indenfor:

  • Mojzisova method (manuel fertilitetsbehandling og træningsterapi)
  • Merciér terapi (manuel terapi)
  • Barral Instituttet – osteopatisk manuel behandling af organsystemerne og deres sammenhæng. Rygsøjle og bækken: forsyning og mobilisering.
  • Arvævsbehandling
  • Meditation og åndedræt hos Henning Daverne.

Du kan kontakte Micha Grøn her.
Tlf. 91 54 84 47
E-mail. info@michagron.dk
www.michagron.dk

Annonce

 

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relateret indlæg…

Behandlingstilbudkalender

No event found!